Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

YH

YH

Här hittar du aktuella artiklar och nyheter om våra YH-utbildningar.

Goda råd till dig som planerar att gå en YH-utbildning

YH 2023-05-17

Daniel Bergfjord är planeringssekreterare i Malmö stad. Han har gått YH-utbildningen Säkerhets- och trygghetskoordinator på Företagsuniversitetet. Här berättar han vad som hänt sedan han diplomerades och ger tre goda råd till dig som sökt eller planerar att söka en YH-utbildning.

Läs mer

Utbilda dig inom IT-programmering och gå en ljus framtid till mötes

YH 2023-03-08

Hur ser framtiden ut för IT-programmerare och vad innehåller Företagsuniversitetets nya, unika yh-utbildning Fullststack-utvecklare? I en intervju berättar Ammar Alderhally, som är involverad i utbildningen, mer om det stora kompetensbehovet, utbildningen och framtidsutsikterna. Som fullstack-utvecklare är du allra mest relevant och attraktiv för arbetsgivarna, poängterar han bland annat.

Läs mer

”Examen och en hel ryggsäck full med ny kunskap”

YH 2023-02-02

-  I dessa tider behöver samhället fler kompetenta personer med utbildning inom säkerhetsområdet och med kunskaper i krisberedskap. Det säger Mia Wallner, enhetschef/biträdande säkerhetsskyddschef i Upplands-Bro Kommun, som gått YH-utbildningen Säkerhets- och trygghetskoordinator.

Läs mer

"Visa att du har kunskapen som krävs!"

YH 2023-01-23

"Våga kliva ur din bubbla! Var framåt och visa att du har gått en fantastiskt bra utbildning och har kunskapen som krävs för att ta plats hos just den arbetsgivaren." Det säger Marina Farina, rådgivare på Ramboll som gått YH-utbildningen Säkerhets- och trygghetskoordinator.

Läs mer

"Utbildningen gav mig möjlighet att jobba med de frågor som jag brinner för"

YH 2023-01-12

- Tack vare de två LIA-(praktik-) tillfällena som ingår i utbildningen kunde jag få in en fot i branschen som ledde till min anställning. Det är en bred utbildning som ger studenterna rätt kunskap och verktyg för att lyckas inom säkerhetsbranschen. Det säger Iman Annan som är säkerhetsstrateg i Helsingborgs Stad som gått YH-utbildningen Trygghets- och säkerhetskoordinator.

Läs mer