Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Vara bloggar

Välkommen till Företagsuniversitetets bloggar

Vi undersöker, funderar och rapporterar kring våra ämnesområden. Vår ambition är att bidra med inspiration och ökad förståelse för samtid och framtid. I flödet nedan ser du de senaste inläggen från alla bloggar. I menyn kan du välja att läsa enbart inlägg från det ämne som intresserar just dig. Hittar du någonting spännande så tipsa gärna en kollega. Vi hörs i kommentarsfältet!

 

Savan

Savan är Upcoming Office Professional 2017

Vidgade Vyer 2017-03-09

Hon har knappt hunnit hämta sig efter att, under konferensen Vidgade Vyer på Clarion Sign Hotel och Vasateatern i Stockholm, ha fått ta emot utmärkelsen Upcoming Office Professional of the Year för en tid sedan.

 – Det känns förstås fantastiskt men det var ingenting jag förväntat mig eller tänkt på, poängterar Savan Hosseini vid Soundtrap.

Läs mer om Vidgade Vyer och prisutdelningen

Och så börjar kvällen...

Vidgade Vyer 2017-03-09

Vidgade Vyers första dag avslutas med en magnifik middag med underhållning och prisutdelning på Vasateatern. Bland annat offentliggörs vinnaren i Office Professionals Award!

Läs mer om Vidgade Vyer

Flow skapar positiv känsla

Vidgade Vyer 2017-03-09

Typiskt för flow är en positiv känsla, kontroll och att vi, utan att egentligen anstränga oss, har ett totalt fokus på uppgiften vi sysslar med. Vi är ett med det vi gör, berättar Fredrik Ullén, professor i kognitiv neurovetenskap vid Karolinska Institutet,

Läs mer om Vidgade Vyer och flow

Omvärldsspaning av Marcus

Vidgade Vyer 2017-03-09

Vilka utmaningar står vi inför i Sverige och internationellt? Det blir mycket amerikansk politik, eftersom det påverkar oss, och hela världen, väldigt mycket. Marcus Oscarsson gjorde en omvärldsspaning.

Läs mer om Vidgade Vyer