Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Vara bloggar

Välkommen till Företagsuniversitetets bloggar

Vi undersöker, funderar och rapporterar kring våra ämnesområden. Vår ambition är att bidra med inspiration och ökad förståelse för samtid och framtid. I flödet nedan ser du de senaste inläggen från alla bloggar. I menyn kan du välja att läsa enbart inlägg från det ämne som intresserar just dig. Hittar du någonting spännande så tipsa gärna en kollega. Vi hörs i kommentarsfältet!

 

Visby2

Möt oss i Almedalen!

Almedalen 2017-06-14

Företagsuniversitetet är även i år på plats i Almedalen under politikerveckan! Vi arrangerar bland annat två aktuella och spännande seminarier på temat kompetensutveckling!

Läs mer

Controller 2017 med fokus på kommunikation

Ekonomi 2017-05-18

Onsdagen den 17 maj var det dags för Controller 2017 i Stockholm. Deltagarna, som kom från när och fjärran, fick uppleva en dag med lika delar kunskap, verktyg och inspiration - och goda möjligheter till nätverkande! Kommunikation var litet av en röd tråd under dagen!

Läs mer

Stockholm Talent Summit 2017

Stockholm Talent Summit 2017-05-11

Välkommen tillbaka till Stockholm Talent Summit! För andra året i rad bjuder vi in till en heldagskonferens för dig som arbetar med rekrytering. Vå...

Läs mer
Savan

Savan är Upcoming Office Professional 2017

Vidgade Vyer 2017-03-09

Hon har knappt hunnit hämta sig efter att, under konferensen Vidgade Vyer på Clarion Sign Hotel och Vasateatern i Stockholm, ha fått ta emot utmärkelsen Upcoming Office Professional of the Year för en tid sedan.

 – Det känns förstås fantastiskt men det var ingenting jag förväntat mig eller tänkt på, poängterar Savan Hosseini vid Soundtrap.

Läs mer om Vidgade Vyer och prisutdelningen

Och så börjar kvällen...

Vidgade Vyer 2017-03-09

Vidgade Vyers första dag avslutas med en magnifik middag med underhållning och prisutdelning på Vasateatern. Bland annat offentliggörs vinnaren i Office Professionals Award!

Läs mer om Vidgade Vyer