Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Kommunikation & Digitalt

Företagsuniversitetets kurser i kommunikation ger dig kunskaper om hur du bäst utnyttjar såväl de digitala som de traditionella kanalernas oändliga möjligheter för att få konkret effekt. Våra kurser och utbildningar vänder sig till dig som arbetar med kommunikation, webben eller marknadsföring. 

I vårt utbud hittar du kortare kurser inom till exempel internkommunikation, Google analytics, presentationsteknik, copywriting och sociala medier men också längre kommunikatörsutbildningar samt kurser i strategisk internkommunikation och content marketing. Vi har också flera kurser inom digitalisering, som ska stötta den digitala transformationen i företag och organisationer. Ett exempel är utbildningen Digitalt ansvarig. Vi kan också vässa kunskaperna hos marknadsförare och produktchefer.

Med ett strategiskt perspektiv på kommunikation hjälper vi dig att hitta affärsnyttan. Du får lära dig hur du kan göra mer själv och satsa på det som ger bäst effekt – vilket gör att du får mer för pengarna. Våra kursledare är erfarna yrkesverksamma kommunikatörer med god pedagogisk förmåga, som förmedlar sina kunskaper med entusiasm och engagemang.