Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Sälj & Bemötande

Uppgradera din kompetens inom service och bemötande

De senaste kunskaperna, metoderna och verktygen

I en tid av digitalisering och automatisering blir det mänskliga mötet allt viktigare. Service och gott bemötande som konkurrensfördel förstärks och det är viktigt att hålla sina kunskaper aktuella och träna praktiskt.

Vi ger dig teoretiska insikter, praktiska metoder och konkreta verktyg som uppgraderar din yrkesroll inom sälj och bemötande. Du kan välja mellan att boka dig på en av våra öppna kurser eller konferenser eller kanske köpa en skräddarsydd utbildning för dig och dina medarbetare. Självklart har alla våra kursledare egen erfarenhet av praktiskt arbete inom sälj och bemötande.

Kurser online med livesändning fram till mitten av september

Fram till åtminstone mitten av september kör vi våra kurser live online via Zoom.Vi hoppas komma igång med fysisk undervisning igen under den senare delen av september men det beror helt på myndigheternas rekommendationer och företagens reserestriktioner.
När vi öppnar våra lokaler igen kommer vi att anpassa möblering, servering och logistik så att du kan känna dig trygg och säker när du deltar i våra kurser och utbildningar.

Om du är intresserad av företagsanpassad utbildning inom sälj och bemötande, läs mer här!

 

Nästa kurs

Längd: 6 hours/week for 10 weeks
Kursstart: Individuell start
Ort: Online
Kursledare: Adam Fidler
Pris: 22 000 kr