Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Sälj & Bemötande

Uppgradera din kompetens inom service och bemötande

De senaste kunskaperna, metoderna och verktygen

I en tid av digitalisering och automatisering blir det mänskliga mötet allt viktigare. Service och gott bemötande som konkurrensfördel förstärks och det är viktigt att hålla sina kunskaper aktuella och träna praktiskt.

Vi ger dig teoretiska insikter, praktiska metoder och konkreta verktyg som uppgraderar din yrkesroll inom sälj och bemötande. Du kan välja mellan att boka dig på en av våra öppna kurser eller konferenser eller kanske köpa en skräddarsydd utbildning för dig och dina medarbetare. Självklart har alla våra kursledare egen erfarenhet av praktiskt arbete inom sälj och bemötande.

Live online via Zoom

Tills vidare kör vi våra utbildningar och kurser live online via Zoom. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och bevakar företagens reserestriktioner och hoppas kunna öppna våra kurslokaler när rekommendationer och restriktioner lättar. Vi har redan nu anpassat möblering, servering och logistik så att du ska kunna känna dig trygg och säker när vi återigen öppnar för kurser och utbildningar på plats.

Om du är intresserad av företagsanpassad utbildning inom sälj och bemötande, läs mer här!

Nästa kurs

Längd: 6 hours/week for 10 weeks
Kursstart: Individuell start
Ort: Online
Kursledare: Adam Fidler
Pris: 22 000 kr