Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Företagsanpassad

På era villkor. På vårt vis.

Som företagskund hos oss erbjuds du många möjligheter och stor flexibilitet: låt oss arrangera någon av våra över 100 färdiga kurser internt hos er, specialdesigna ert eget utbildningsprogram, eller ge företagets medarbetare tillgång till hela eller valda delar av vårt öppna utbud.

Vi utvecklar, utvärderar och uppdaterar ständigt vårt kursutbud och våra ämnesområden. Alla kurser som du kan hitta i vårt schemalagda utbud kan vi också arrangera företagsinternt – antingen hos er eller i våra egna kurslokaler vid Globen i Stockholm.

Några av de populäraste kurserna för företagsintern utbildning just nu:
  • Presentationsteknik – grundkurs
  • Psykosocial arbetsmiljö
  • Projektledning – baskurs

Inget företag är det andra likt – unika utbildningar för er

Hos oss är du aldrig begränsad till det färdiga kursutbudet – om du inte hittar exakt den kurs ni behöver så utformar vi en unik utbildning för ert behov. Inspireras gärna av innehållet här på hemsidan, men känn dig inte begränsad om du inte hittar ”er kurs”!

Varje medarbetare på rätt kurs – ingå ett samarbetsavtal

Använd oss som samarbetspartner och bollplank för kompetensutvecklingen inom ert företag. Ett samarbete med oss ger dig genom en enda kontaktperson tillgång till vårt stora nätverk av kursledare och rabatterat pris på våra kurser. Du kan också låta medarbetarna göra sina kursbokningar direkt hos oss eller via ert intranät.

Vi har utbildat chefer och medarbetare sedan 1982

Sedan 1982 har vi specialiserat oss på att med aktuell och praktisk kunskap stötta människors utveckling i arbetslivet. Vi följer ständigt utvecklingen inom våra ämnesområden och säkerställer kvaliteten i våra kurser och utbildningar. Det gör vi med hjälp av våra professionella kursledare och feedback från kunder och kursdeltagare. Hos oss får du praktiskt användbar kunskap som bygger på goda vetenskapliga grunder. Vi kombinerar teori med många praktiska övningar, case, diskussioner och reflektion. Du får tillämpa dina nya kunskaper redan på kursen så att du kan börja praktisera dem på en gång när du kommer tillbaka till jobbet.