Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Företagsanpassad

Företagsanpassad utbildning

utifrån era behov och önskemål

 
Som företagskund hos oss erbjuds du många möjligheter och stor flexibilitet: låt oss arrangera någon av våra över 100 färdiga kurser internt hos er, specialdesigna ert eget utbildningsprogram, eller ge företagets medarbetare tillgång till hela eller valda delar av vårt öppna utbud.

  • Skräddarsydda utbildningar och specialdesignade utbildningsprogram
  • Företagsanpassade öppna utbildningar, välj eller inspireras från vårt öppna kursutbud
  • På plats eller online – eller en kombination

Företagsintern ledarskapsutbildning

Vi skräddarsyr ledarskapsutbildningar utifrån era specifika behov och önskemål. Det kan vara allt från en introduktionskurs för nya chefer till vidareutveckling för ledningsgruppen. De traditionella "mjuka" ledarämnena kombineras med "hårdare" kunskaper som ekonomi, innovation, digitalisering eller juridik.

anpassad_utb

 
Låt oss bli er samtalspartner och guide i det nya chefslandskapet. Läs mer här.

Vi har utbildat chefer och medarbetare sedan 1982

Sedan 1982 har vi specialiserat oss på att med aktuell och praktisk kunskap stötta människors utveckling i arbetslivet. Vi följer ständigt utvecklingen inom våra ämnesområden och säkerställer kvaliteten i våra kurser och utbildningar. Hos oss får du praktiskt användbar kunskap som bygger på goda vetenskapliga grunder. Vi kombinerar teori med många praktiska övningar, case, diskussioner och reflektion. Du får tillämpa dina nya kunskaper redan på kursen så att du kan börja praktisera dem på en gång när du kommer tillbaka till jobbet.

Life at Work - utbildningar och workshops för det nya flexibla arbetslivet

På Företagsuniversitetet kan även både du som är arbetsgivare och du som är arbetstagare stärka din kompetens inom arbetsmiljöområdet. Vi erbjuder "hela paketet", från grundläggande utbildningar i systematiskt arbetsmiljöarbete till det senaste inom digital arbetsmiljö. Läs mer om vad vi kan göra för er.