Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Ledarskap

Att vara chef handlar inte bara om ledarskap

Framtidssäkra din kompetens hos oss

Att vara chef handlar inte bara om att bemästra de mjuka ämnena, som till exempel att leda, motivera och coacha dina medarbetare. Du behöver också kunna driva affären vilket kräver kunskap i ekonomi och affärsmannaskap. Det är också viktigt känna till ditt ansvar som arbetsgivare i form av arbetsrätt och arbetsmiljö samt de lagar och regler som styr organisationens affärsprocesser och avtal.

Hos oss på Företagsuniversitetet hittar du den kunskap du behöver som chef - hårt som mjukt. Du kan välja att boka dig på en av våra öppna kurser eller specialbeställa en företagsintern utbildning för dig och dina medarbetare.

Vi ger dig teoretiska insikter, praktiska metoder och konkreta verktyg som uppgraderar dig i din chefsroll.

Live online via Zoom

Tills vidare kör vi alla våra utbildningar och kurser live online via Zoom. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och bevakar företagens reserestriktioner och hoppas kunna öppna våra kurslokaler när rekommendationer och restriktioner lättar. Vi har redan nu anpassat möblering, servering och logistik så att du ska kunna känna dig trygg och säker när vi återigen öppnar för kurser och utbildningar på plats i våra lokaler.

Företagsanpassad utbildning

Om du är intresserad av företagsanpassad ledarskapsutbildning läs mer här.

Nästa kurs

Längd: 6 hours/week for 10 weeks
Kursstart: Individuell start
Ort: Online
Kursledare: Adam Fidler
Pris: 22 000 kr