Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Kursutbud

 

I det imponerande utbudet på över 100 öppna kurser och utbildningar inom 12 olika ämnesområden, får du alltid högaktuella kunskaper, praktisk träning och ny inspiration. Vi följer kontinuerligt utvecklingen i omvärlden för att säkerställa kvaliteten och relevansen i våra kurser och utbildningar. Det gör vi bland annat tillsammans med våra professionella kursledare och utifrån den feedback vi får från kursdeltagarna och kunderna. 

Det totala medelvärdet på utvärderingarna av alla våra kurser under 2016 var helt osannolika 4,7 (på skalan 1-5). Två månader efter våra kurser gör vi ytterligare en utvärdering som fokuserar på nytta och effekt. Även där är betyget högt. Det ser vi som ett kvitto på att vi tänker och gör rätt!

Alla våra kurser och utbildningar bygger naturligtvis på teoretiska och vetenskapliga grunder och fokus ligger på praktisk tillämpning och effekt. Framför allt får du som kursdeltagare handfast kunskap och konkreta verktyg, som du kan använda och ha nytta av redan dagen efter kursen!

 

Välkommen att utvecklas med oss!

Nästa kurs

Längd: 2 dagar
Kursstart: 15 maj
Ort: Stockholm
Kursledare: Ulf Holmberg
Pris: 14 000 kr