Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Företagsuniversitetet blogg inom säkerhet

Säkerhet

Välkommen till Företagsuniversitetets blogg om säkerhet. Vår ambition är att stärka din professionella profil genom att kontinuerligt rapportera om framgångsrikt säkerhetsarbete runt om i Sverige och världen. Nyckelord är strategi och långsiktighet. Välkommen!

Kristoffer Örstadius utsedd till Årets Säkerhetsprofil

Säkerhet 2018-03-15

Kristoffer Örstadius, grävande journalist på DN, har utsetts till Årets Säkerhetsprofil 2018. Det stod klart under Säkerhetsgalan i Stockholm den 15 mars. De två andra nominerade var Christina Boman, säkerhetschef vid Uppsala universitet och IT-entreprenören Jonas Lejon.

Läs mer

Årets Säkerhetsprofil: Nominerad nr 1

Säkerhet 2018-02-21

Nu kan Företagsuniversitetet och Aktuell Säkerhet stolt presentera den första nominerade till den prestigefyllda titeln "Årets Säkerhetsprofil 2018":
Christina Boman!

Läs mer

Ryska nättroll på Säkerhetsgalan

Säkerhet 2018-02-06

Bara dagar efter hennes första reportage om ryska nättroll för ungefär tre år sedan fylldes Internet med osanna påståenden om henne. Hon har efter det utsatts för systematiska hat- och förtalskampanjer. Nu kommer hon till Sverige och berättar dels om de ryska trollfabrikerna, dels om sin personliga resa. Möt Jessikka Aro, bland många andra på Säkerhetsgalan den 15 mars!

Läs mer

Säkerhetselever finalister i Security Awards

Säkerhet 2017-09-20

Grattis till Eva Dickner och Alexander Delis som bägge nominerats till Security Awards kategori Årets Säkerhetselev! Eva har gått Säkerhetschef - diplomutbildning och Alexander går YH-utbildningen Säkerhets- och trygghetskoordinator i Stockholm.

Läs mer

Ett Berns i miniformat

Säkerhet 2016-11-02

Företagsuniversitetet och branschtidningen Aktuell Säkerhet byggde upp ett Berns Salonger i miniformat under den stora mässan SKYDD 2016, som gick av st...

Läs mer