Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Företagsuniversitetet blogg inom säkerhet

Säkerhet

Välkommen till Företagsuniversitetets blogg om säkerhet. Vår ambition är att stärka din professionella profil genom att kontinuerligt rapportera om framgångsrikt säkerhetsarbete runt om i Sverige och världen. Nyckelord är strategi och långsiktighet. Välkommen!

Jonas Trolle nominerad till Årets Säkerhetsprofil

Säkerhet 2020-02-28

På Säkerhetsgalan, den 18 mars, delas utmärkelsen Årets Säkerhetsprofil ut. Under tre dagar presenterar vi de tre nominerade. Den första nominerade är... Jonas Trolle, chef för Centrum mot våldsbejakande extremism, CVE.

Läs mer

Hammarö en av landets tryggaste kommuner

Säkerhet 2020-02-06

Hammarö toppar listan över trygga och säkra kommuner i MSBs och SKRs rapport Öppna jämförelser. Rapporten med jämförelserna visar på ett utbrett samarbete mellan kommun och polis för att förebygga brott.

Läs mer

Finalisterna i Tryggare Sveriges Brottsförebyggande pris 2020

Säkerhet 2020-02-04

2017 lanserade Stiftelsen Tryggare Sverige ett brottsförebyggande pris. Nu är det dags att kora 2020 års vinnare. Ett stort antal nomineringar har inkommit och av dessa har tre finalister valts ut, Sebastian Tabrizzi, Björn Mannering och Marcus Lindholm. Vinnaren utses i samband med Stiftelsen Tryggare Sveriges årsdag den 7 februari.

Läs mer

Tre veckor till Säkerhet Syd

Säkerhet 2020-02-03

Nu är det snart bara tre veckor tills det är dags för mässan Säkerhet Syd i Malmö. Den 26 och 27 februari samlas branschen för att få de senaste uppdateringarna om såväl produkter och tjänster som trender och nyheter. Det genomförs en rad seminarier, panelsamtal och ett par nätverksträffar under de två dagarna.

Läs mer