Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Vidgade Vyer

Vidgade Vyer

En live-blogg direkt från konferensen Vidgade Vyer den 15-16 februari på Hotel At Six och Berns i Stockholm. Följ vad som händer på scenen: föreläsningar, samtal, intervjuer och kvällens festmiddag med utdelning av utmärkelserna ”Executive Assistant Awards” och ”Upcoming Executive Assistant of the Year.

Bloggar gör bland annat:

Katarina Hjälmheden, Gd-sekreterare på Statskontoret

"Jag arbetar med generaldirektören på Statskontoret, en statlig myndighet med uppdrag att göra utredningar till regeringen men också bidra till förvaltningspolitikens utveckling och främja en god förvaltningskultur i staten. Mina arbetsuppgifter har stor bredd och innehåller allt från ledningsprocesser och projektarbete till möteshantering och seminarieverksamhet.

Jag har arbetat som chefsassistent på olika myndigheter och i Regeringskansliet länge, att vara statstjänsteman är en ära. Ledord för mig i min yrkesroll är utveckling, nyfikenhet och struktur. Nätverkande är naturligtvis en mycket viktig pusselbit."

Nu börjar vi!!

Vidgade Vyer 2018-02-15

155 Executive Assistants! HUR mycket kompetens i samma rum! Undrar om någon har gjort en riskanalys... ;-)...

Läs mer

Genomgång!

Vidgade Vyer 2018-02-15

Mycket att förbereda inför en konferens!  Stefan Haglund, Företagsuniversitetet går igenom programmet med Tilde de Paula, dagens moderator.&nbs...

Läs mer

Talarna börjar droppa in

Vidgade Vyer 2018-02-15

Nu närmar det sig. Talare och besökare börjar droppa in. Vår första talare, Ari Riabacke, Beslutsdoktorn, är taggad hör jag. Mycket bra! :-)  A...

Läs mer

Platsen.

Vidgade Vyer 2018-02-15

Hotel At Six vid Brunkebergstorg. Riktigt snyggt! Och väldigt bra lokaler. Bra tips till er alla som bokar och behöver.  www.hotelatsix.com...

Läs mer

Nu är jag här!

Vidgade Vyer 2018-02-15

Dags att förbereda sig på riktigt! Idag bloggar jag från Vidgade Vyer... direkt! Följ och läs under dagen. Det är en härligt inspirerande program! :) /k...

Läs mer

Snart dags igen!

Vidgade Vyer 2018-02-13

Nu räknar vi dagarna till årets upplaga av Vidgade Vyer, två intensiva och inspirerande konferensdagar på Hotel At Six och Berns. Välkomna torsdagen den 15 och fredagen den 16 februari! Under konferensens festkväll arrangeras också Executive Assistant Awards. Nu är de nominerade till utmärkelsen Executive Assistant of the Year 2018 utsedda!

Läs mer

Savan är Upcoming Office Professional 2017

Vidgade Vyer 2017-03-09

Hon har knappt hunnit hämta sig efter att, under konferensen Vidgade Vyer på Clarion Sign Hotel och Vasateatern i Stockholm, ha fått ta emot utmärkelsen Upcoming Office Professional of the Year för en tid sedan.

 – Det känns förstås fantastiskt men det var ingenting jag förväntat mig eller tänkt på, poängterar Savan Hosseini vid Soundtrap.

Läs mer om Vidgade Vyer och prisutdelningen