Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Executive Assistants

Executive Assistants

Executive Assistant-bloggen bjuder på aktuell information, intervjuer och spaningar om det livslånga lärandet, kompetensutveckling och rollen som assistent.

Assistenten, affären och internpolitiken

Executive Assistants 2019-09-10

Den 22 oktober drog Företagsuniversitetets nya utbildning Executive Assistant 2025 igång! Mats Erwald är en av kursledarna och hans ämne är "Affären, organisationen och internpolitiken". Jättespännande tycker vi, och har ställt några frågor till Mats.

Läs mer

Utbildning är inte bara workshops och lärarledda lektioner

Executive Assistants 2019-09-02

Den som är trött på London, är trött på livet sägs det. Efter en intensiv utbildning kan du var trött, men uppfylld av så mycket mer än det du fått lära dig på lektionerna. Executive Masterclass i London är så mycket mer än att bara fylla på fakta. 

Läs mer

Keep it simple and be kind

Executive Assistants 2019-08-26

Visste du att i internationella sammanhang står orden endast för 7% av budskapet, när du möter en annan människa? Läs bloggen får du tips i hur du kommunicerar med andra kulturer.

Läs mer

Executive assistent masterclass - lära för livet

Executive Assistants 2019-08-18

Att utbilda sig inom sin yrkesroll kan många gånger ge kunskap för så mycket mer. Utbildningen Executive assistent masterclass gav Maria Cirillo kunskaper och erfarenheter som sträckte sig långt utanför yrkesrollen. Häng med på hennes resa. 

Läs mer