Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Eva Jalex - vinnare av Executive Assistant Awards 2021

2021-04-22 Marlene Berglund

Vi gratulerar Eva Jalex, vinnare av Executive Assistant Awards 2021!

Eva jobbar på CGI som assistent till CEO John Karnblad. Hon vann årets utmärkelse i stark konkurrens av de två andra finalisterna Agnetha Ekman, ATG och Mikaela Lilliensköld på Xylem Water Solutions. Vi gratulerar alla tre, som alla med råge uppfyller uppställda kriterier och som alla har fått så mycket beröm och vackra ord av de som nominerat dem och sina chefer.

Här är juryns motivering:

”Eva skapar fantastiska förutsättningar för att ledningsarbetet ska fungera. Genom sitt sätt att förebygga, förutse och förbättra driver hon sin chef och sig själv framåt som ett team. Att ventilera och diskutera olika delar av verksamheten med Eva ger nya perspektiv och insikter. Eva ligger ofta steget före, är proaktiv och vågar driva egna synpunkter. Hon har en aktiv roll i affärsplaneringsarbetet och gör allt från att driva workshops till att styra upp arbetet. Evas akademiska bakgrund och breda erfarenhet gör att hon kan hantera både interna och externa relationer och representera företaget på ett föredömligt sätt.

Eva skapar genom sin kompetens och sitt sätt att vara trygghet och genom sin humor arbetsglädje till de hon arbetar tillsammans med.”

Samtidigt delade Nordic Choice ut utmärkelsen Upcoming Executive of the Year. Den gick i år till Katarina Nyström på Klarna. Grattis säger vi även till Katarina!

 

Här kan du läsa mer om Executive Assistant Awards och se filmen.