Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Executive Assistants

Executive Assistants

Executive Assistant-bloggen bjuder på aktuell information, intervjuer och spaningar om det livslånga lärandet, kompetensutveckling och rollen som assistent.

Som assistent kan du vara extra utsatt för säkerhetsrisker

Executive Assistants 2022-09-02

- Som assistent kan du vara extra utsatt eftersom du sitter nära ledningen, du har många kontakter och tillgång till information. Du måste vara medveten om hur du kan arbeta säkert på två plan, både din egen och organisationens, och se och förstå möjliga risker i din rolll- Det säger Susan Bergman, säkerhetsexpert och ny kursledare på Executive Assistant - masterclass.

Läs mer

Att definiera sin roll som projektledare ger mer pondus

Executive Assistants 2022-08-30

- Det är viktigt att man har chefens uppbackning när man får ansvaret för att leda ett projekt. Att chefen är tydlig med att det är prioriterat och att de som ingår i projektgruppen måste lägga tid på det, komma till möten, hålla deadlines. Mycket tid kan gå åt för att jaga folk och ofta är projektet något man gör utöver sitt vanliga jobb. Det säger Théres Westrin, Executive Assistant på Telia Company och en av kursledarna på den nya utbildningen "Projektledning för assistenter".

Läs mer