Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Vidgade Vyer

Vi gratulerar Marie Åkesson på Systembolaget!

2020-03-09 Marlene Berglund

Det blev Marie Åkesson, vd-assistent på Systembolaget som vann den prestigefulla utmärkelsen Executive Assistant of the Year 2020 under Vidgade Vyers festkväll på Berns. Redan morgonen efter hade hennes chef, Magdalena Gerger, Systembolagets vd, hyllat sin vinnande assistent på Instagram med orden:

”Grattis Marie – vd-assistent på Systembolaget. Vinnare av årets Executive Assistant Award-utmräkelsen. Du är en stjärna! Vi är så glada!”

Själv var Marie lite omtumlad men glad när hon kom ner från scenen med guldgemet, blommor, diplom och andra gåvor i famnen. Hon hade då hyllats av bland annat The Mamas och kvällens värd Titti Schultz.

- Det är helt fantastiskt, jag trodde inte jag skulle vinna men jag tror att jag fick utmärkelsen för att jag är modig och för det jag gör för andra assistenter. Jag försöker driva rollen framåt, jag älskar assistentrollen! Därför är det viktigt att sprida kunskap om yrket. Bara en sådan här utmärkelse för assistenter är jättebra – och för mig är det en egoboost!

- I morgon är en vanlig arbetsdag med massa möten men många kommer vara glada för min skull och på lördag ska jag fira!

Du kan följa Marie Åkesson under mars månad på Executive Assistant Awards Instagramkonto: https://www.instagram.com/eaawardsswe/