Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Stora Servicedagen

Planeringen av nästa års konferens pågår som bäst och programmet kommer att publiceras här på hemsidan allt eftersom det börjar bli klart, så håll utkik!

Nedan ser du hur programmet såg ut vid den välbesökta konferensen som genomfördes för en tid sedan.

 

 

Stora Servicedagen

Stora Servicedagen 2023 äger rum 21 november på Berns i centrala Stockholm

Nedan kan du se programmet för konferensen 2022.

  • Mönster eller monsterbeteende – Kjell Dahlin
  • Så byggde vi upp kundcenter på Avanza och My Driving Academy – Maria Christofi Johansson
  • Personsäkerhet, skydda dig mot hot och våld - Carl Waldenström
  • Servicerollen i en ständigt föränderlig värld - Louise Lind
  • Service som sticker ut – Sveriges nöjdaste kunder – Nacka kommun
  • Service som organisationens kulturbärare - Lovisa Lönnqvist
  • Moderator är Charlie Söderberg

Pandemin är över och många av oss har återgått till kontoret, om än till en delvis ny vardag och verklighet. Arbetet för många har blivit mer flexibelt, men hur ser det ut för oss som arbetar med service? Hur ska vi som jobbar med människor kunna möta de nya kraven och skapa service anpassad för tiden? Hur har servicearbetet, servicerollen och sättet vi ger service på förändrats och hur kommer det att se ut framöver? Vi vill med Stora Servicedagen ge dig nya aktuella kunskaper och inte minst inspiration för att du ska kunna fortsätta att leverera service på toppnivå.

Välkommen till en heldag med nya kunskaper, spännande föreläsningar och möten som stärker dig i servicerollen!

 

Program

Nedan programmet som genomfördes den 22 november 2022 i Palmsalen i Posthuset i Stockholm

10.00Charlie Söderberg inleder dagen

10.10Mönster eller monsterbeteende

Kjell Dahlin är en av Sveriges mest populära och uppskattade föreläsare. I den här föreläsningen förklarar Kjell hur vi människor kommunicerar med mer än ord i kundmötet, hur viktigt det är att förstå att vår beteendemässiga storytelling i form av attityd och handlingar avgör om kunden ska känna tillit eller inte till oss. Kjell menar att skillnaden mellan kundens upplevelse av mönster eller monsterbeteende är relativt hårfin och de kunder som upplever monsterbeteende kommer väldigt sällan tillbaka. Lär dig hur du ska göra för att få trogna kunder och ha ett kundbemötande som gör era konkurrenter sömnlösa.

11.10Kort paus

11.30Så byggde vi upp ett framgångsrikt kundcenter

Maria Christofi Johansson har mer än 20 års erfarenhet av att arbeta med kunder och att bygga framgångsrika kundorganisationer. Det var Maria som bland annat byggde upp Avanzas prisade kundserviceavdelning och idag arbetar hon med My Driving Academy med målet att göra dem till Sveriges mest kundvänliga bilskola. I ett samtal med Charlie Söderberg berättar Maria om sin erfarenheter och ger goda råd och tips.

12.00Lunch i orangeriet

13.00Servicerollen i en ständigt föränderlig värld

Ständiga förändringar påverkar oss människor, aktuella exempel är pandemin och kriget i Ukraina. Dessutom ökas kraven på dig som medarbetare att hantera ständiga förändringar, oförutsägbarhet och ovisshet. I servicerollen är det inget nytt att vara flexibel och skapa värde till andra, men hur påverkas du som människa av ständigt ökade krav och hur kommer det att se ut i framtiden för dig i din serviceroll? Hur skapar du en stabilitet och hållbarhet för att stå stadigt när allt går allt snabbare?

Tillsammans med ledarskapsexperten Louise Lind kommer vi att väcka tankar och inspirera kring hållbart självledarskap samt låta dig reflektera om dina egna erfarenheter, styrkor och utvecklingsområden. Du kommer att få med dig praktiska verktyg och en plan för hur du vill utvecklas framåt för att stärkas i din serviceroll.

13.45Service som sticker ut - inspireras av de bästa

Nacka kommun ligger högt vad gäller NKI (nöjd kund index) och har prisats för sin service. Vi talar med Nackas kundbemötandechef Annmarie Palm och hennes kollega Anna-Karin Ryberg om deras framgångsrika arbete med kundbemötande och service.

14.15Service som organisationens kulturbärare

Ofta är den första man möter på ett företag en receptionist eller annan servicepersonal. Därför är servicefunktionen oerhört viktig för varumärket och fungerar också som förmedlare av organisationens kultur både utåt och inåt. Dessa möten är ovärderliga både för både företag och människa.

Lovisa Lönnqvist kommer i den här föreläsningen berätta om servicepersonalens viktiga roll i kundresan, om människorna bakom företagets kultur och hur du kan stärka både dig själv och ditt företags varumärke.

14.45Eftermiddagskaffe

15.15Personsäkerhet - skydda dig mot hot och våld

Carl är livvakten som blev utsatt för ett mycket dramatisk överfall. Han sköts ned och attackerades med syra på en lekplats mitt på dagen.
Livet som livvakt var över, han hade tagit av sig skyddsvästen och lagt ned sitt försvar. Nu väntade ett liv långt ifrån det som kringflackande livvakt till diplomater, kungligheter, artister, politiker och näringslivstoppar runt om i världen. Han återvände till Sverige för ett lugnare liv. Inga fler biljakter, inga nödutgångar, inga vapen eller bilbomber. Men det var då det smällde.I en lekpark i Stockholm, mitt på dagen, blir Carl beskjuten med flera skott i kroppen och attackerad med syra i ansiktet.

Hans berättelse är ett sant dokument som lika gärna kunde ha varit manuset till en film. Historien väcker lika mycket värme och sympati som den skrämmer och fascinerar.Som föreläsare och utbildare har Carl hjälpt många människor runt om i världen. Hans förmåga att leverera sitt budskap, hans unika egenupplevda och ibland fruktansvärda erfarenheter blandat med vetenskapliga fakta har gjort honom till en populär föreläsare.

16.15Charlie Söderberg sammanfattar dagen

16.30ca Vi bjuder på "after conference" med mingel och dryck

 

 

Fakta

Plats

21 november på Berns i Berzelii park i centrala Stockholm.

Konferensavgift

5 500 kronor exkl. moms. I priset ingår lunch, för- och eftermiddagskaffe och "after conference-mingel".

Bokning

Ring 08-600 62 00 för bokning. Du kan också e-posta till konferens@foretagsuniversitetet.se

Vid avbokning: om du får förhinder, överlåt gärna platsen till en kollega. Det kostar ingenting att avboka sig fram till tre veckor före konferensen. Vid senare avbokning debiteras 25 % av avgiften till en vecka före konferensen. Därefter debiteras hela konferensavgiften.