Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Vidgade Vyer 

 

Vidgade Vyer 2019

Den 18 och 19 februari är det dags för 2020 års upplaga av Vidgade Vyer, en konferens särskilt framtagen för dig som är assistent eller administratör.

Under två lärorika och inspirerande dagar får du ta del av föreläsningar, intervjuar och spännande samtal på scenen på fina Hotel At Six i Stockholm. På kvällen den 18 februari öppnar Berns Salonger sina dörrar för en kväll med nätverkande med assistentkollegor från hela landet, middag, underhållning och utdelning av "Executive Assistant of the Year".

Programmet för 2020 års Vidgade Vyer kommer att publiceras i november. Om du vill veta vad som hände under de två dagar som genomfördes tidigare i år läs gärna vår blogg! Och om du vill nominera en kollega eller vän till utmärkelsen "Executive Assistant of the Year" läs mer här.

Väl mött i februari 2020!

Program

Programmet för 2020 publiceras i november

Information

Vidgade Vyer

Konferensavgift

9 500 kronor exkl. moms. I priset ingår två dagars seminarieprogram med föreläsningar, samtal och intervjuer samt en festlig middag med nätverkande och underhållning.

Bokning

Välkommen med din bokning genom att ringa 08-600 62 00 eller genom att e-posta till konferens@foretagsuniversitetet.se 

Hotell

Ta chansen att övernatta på fina Hotel At Six där konferensen äger rum. Inom kort kommer information om hur du bokar dig till specialpris.