Vi är kommunikationsbärare på våra företag
Detta har ökat i enkätsvaren. Många assistenter har det som arbetsuppgift att bevaka sociala medier. Att kombinera kommunikation och ny teknik är vä...
Läs merEn live-blogg direkt från konferensen Vidgade Vyer den 15-16 juni 2023 på Berns i Stockholm. Följ vad som händer på scenen: föreläsningar, samtal, intervjuer och kvällens festmiddag med utdelning av utmärkelserna ”Executive Assistant Awards” och ”Upcoming Executive Assistant of the Year.
Detta har ökat i enkätsvaren. Många assistenter har det som arbetsuppgift att bevaka sociala medier. Att kombinera kommunikation och ny teknik är vä...
Läs merSer väldigt mycket fram emot att ta del av chefsenkäten. Det är alltid lika intressant. Vad har förändrats på två år? Har något förändrats? Vilka trende...
Läs merEfter en helt fantastisk kväll igår är det nu snart dags för dagens program att börja. Gårdagskvällen bjöd på det mesta, god mat, trevligt sällskap,...
Läs merNu är jag hemma och vid datorn igen för att berätta för er om en fantastiskt trevlig kväll vi hade idag med Vidgade Vyer och Företagsuniversitetet på Fo...
Läs merHur beskriver du Vidgade Vyer med ett ord? Svaret är dokumenterat! Stort tack för dagen! Och jag ser fram emot Office Professional Award på kvällen!
Läs merMaria Gottberg och Sirpa Talonen Lindqvist pratar om Företagsuniversitetets blogg för Executive Assistants som drivs i samarbete med EUMA Sweden, nätver...
Läs merLeif beundrar Vidgade Vyers publik - det är ytterst kompetenta kvinnor som sitter i rummet. Ni kan det mesta, säger Leif. "Jag ber alltid min perso...
Läs merLeif säger att man ska inte behöva skrika på varandra i restaurangköket, även om det handlar om tidspress och mycket stress. Arbetsförhållanden ska allt...
Läs merLeif arbetar gärna med kvinnor i sitt kök. Tilde frågar honom varför. Det blev bara så, svarar Leif. Det var ingen avsikt, alla ska ha samma förutsättni...
Läs merFå miljöer är så stressiga som ett restaurangkök. Och i få miljöer är kraven på prestation på toppnivå så höga som i ett stjärnkök. I ett samtal med Til...
Läs mer