Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Vidgade Vyer

Vidgade Vyer

En live-blogg direkt från konferensen Vidgade Vyer den 15-16 februari på Hotel At Six och Berns i Stockholm. Följ vad som händer på scenen: föreläsningar, samtal, intervjuer och kvällens festmiddag med utdelning av utmärkelserna ”Executive Assistant Awards” och ”Upcoming Executive Assistant of the Year.

Bloggar gör bland annat:

Katarina Hjälmheden, Gd-sekreterare på Statskontoret

"Jag arbetar med generaldirektören på Statskontoret, en statlig myndighet med uppdrag att göra utredningar till regeringen men också bidra till förvaltningspolitikens utveckling och främja en god förvaltningskultur i staten. Mina arbetsuppgifter har stor bredd och innehåller allt från ledningsprocesser och projektarbete till möteshantering och seminarieverksamhet.

Jag har arbetat som chefsassistent på olika myndigheter och i Regeringskansliet länge, att vara statstjänsteman är en ära. Ledord för mig i min yrkesroll är utveckling, nyfikenhet och struktur. Nätverkande är naturligtvis en mycket viktig pusselbit."

Tildes summering

Vidgade Vyer 2018-02-17

Energi, generositet och kunskap! Faktiskt skratt och tårar och ibland tårar av skratt! Några tankar, ord och meningar som etsade sig fast under dessa dagar! Här delar Tilde de Paula med sig av sin summering av Vidgade Vyer 2018!

Läs mer

Självledarskap och constant learning

Vidgade Vyer 2018-02-16

Dina mål ska synas på LinkedIn, inte bara ditt cv! Vad vill ni stå för? Dessa kloka råd levereras så här i slutet på dagen av LinkedIns Nordenchef sedan tre år, Lisa Gunnarsson. Självledarskap - nätverkande - och constant learning avrundar Vidgade Vyer.

Läs mer

Det empatiska ledarskapet

Vidgade Vyer 2018-02-16

Ledarskap utövas bäst genom nära, öppna, transparenta och genuina relationer. Pengar är inte det enda viktiga och ledarskapet är inte heroiskt - man bygger framgång genom kollektivet! Det slår Gerhard Bley fast!

Läs mer

Generationskrockar

Vidgade Vyer 2018-02-16

Generationskrockar - och vinsterna med att låta generationer mötas, det är temat när Amelia Adamo, Sofia Kacim och John Mellkvist möts i ett samtal på scenen.

Läs mer

En bloggares världsbild

Vidgade Vyer 2018-02-16

Det är spännande att blogga under konferenser, med många intryck att försöka förmedla och skildra. Och när man ibland lyfter blicken från tangentbordet och bort från scenen ser man kanske detta! #körschema #tidtagarur

Läs mer

Hur blir jag en "hjälte"?

Vidgade Vyer 2018-02-16

Med 20 års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice inspirerar Lisa Ekström numera grupper och människor på ett unikt sätt. Och i dag är hon på Vidgade Vyer - på allmän begäran!

Läs mer

Grattis till de lyckliga vinnarna

Vidgade Vyer 2018-02-16

Gårdagskvällens båda vinnare, Jeanette Held och Victoria Wassborn, är stolta men ödmjuka och ser utmärkelserna som ett stort erkännande.

Läs mer