Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Vidgade Vyer

Vidgade Vyer

En live-blogg direkt från konferensen Vidgade Vyer den 15-16 februari på Hotel At Six och Berns i Stockholm. Följ vad som händer på scenen: föreläsningar, samtal, intervjuer och kvällens festmiddag med utdelning av utmärkelserna ”Executive Assistant Awards” och ”Upcoming Executive Assistant of the Year.

Bloggar gör

Lotta Eriksson på Företagsuniversitetet

Glöm inte #vidgadevyer på Facebook, Instagram, Twitter och Linkedin!

exassvinnare

Grattis Laila och Emma!

Vidgade Vyer 2019-02-14

Under Executive Assistant Awards, som genomfördes i anslutning till konferensen Vidgade Vyer på torsdagskvällen, utsågs Laila Anani, Executive PA på Universal Music, till Executive Assistant of the Year.

Läs mer

Ledarskap ur Helena Bergströms perspektiv

Vidgade Vyer 2019-02-14

Dagens sista programpunkt på Vidgade Vyer är skådespelerskan och regissören Helena Bergström. I ett samtal med Titti Schultz berättar hon mer om sitt ledarskap och synen på ledarskap i stort.

Läs mer

Post Traumatic Growth som drivkraft

Vidgade Vyer 2019-02-14

Han kom till Sverige som flykting när han var åtta år. 20 år senare blev han Sveriges yngsta docent i materialkemi vid Stockholms universitet och idag är han en av de två superentreprenörerna bakom bolagskoncernen Serendipity Group. Just i detta nu intar Saeid Esmaeilzadeh scenen på Vidgade Vyer.

Läs mer

Steg mot tillit

Vidgade Vyer 2019-02-14

Efter en kort paus med energishots var det dags för Katarina Billing att äntra scenen. Hon har skrivit boken "Steg mot tillit" och ska berätta vad tillit är och hur man kan skapa och behålla tillit i alla former av relationer.

Läs mer

Anna spanar om effektivitet x 3

Vidgade Vyer 2019-02-14

Under dagarna kommer Anna Malmström, som själv är executive assistant på Shorelink, dela med sig av sina personliga spaningar och tips som kan göra arbetet effektivare, smartare och roligare.

Läs mer
Titti

Med sikte på framtiden

Vidgade Vyer 2019-02-14

Den populära konferensen Vidgade Vyer är igång. Titti Schultz har kickstartat och välkomnat Erika Charbonnel från Kairos Future på scenen.

Läs mer
1476-Vidgade-Vyer_large

I morgon smäller det!

Vidgade Vyer 2019-02-13

Det har äntligen blivit dags för Vidgade Vyer igen! I morgon, på Alla Hjärtans Dag, inleds årets efterlängtade konferens Vidgade Vyer. I år är temat "The solid rock in changing times".

Läs mer