Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Vidgade Vyer

Vidgade Vyer

En live-blogg direkt från konferensen Vidgade Vyer den 15-16 februari på Hotel At Six och Berns i Stockholm. Följ vad som händer på scenen: föreläsningar, samtal, intervjuer och kvällens festmiddag med utdelning av utmärkelserna ”Executive Assistant Awards” och ”Upcoming Executive Assistant of the Year.

Bloggar gör bland annat:

Katarina Hjälmheden, Gd-sekreterare på Statskontoret

"Jag arbetar med generaldirektören på Statskontoret, en statlig myndighet med uppdrag att göra utredningar till regeringen men också bidra till förvaltningspolitikens utveckling och främja en god förvaltningskultur i staten. Mina arbetsuppgifter har stor bredd och innehåller allt från ledningsprocesser och projektarbete till möteshantering och seminarieverksamhet.

Jag har arbetat som chefsassistent på olika myndigheter och i Regeringskansliet länge, att vara statstjänsteman är en ära. Ledord för mig i min yrkesroll är utveckling, nyfikenhet och struktur. Nätverkande är naturligtvis en mycket viktig pusselbit."

Grattis Laila och Emma!

Vidgade Vyer 2019-02-18

Under Executive Assistant Awards, som genomfördes i anslutning till konferensen Vidgade Vyer på torsdagskvällen, utsågs Laila Anani, Executive PA på Universal Music, till Executive Assistant of the Year.

Läs mer

Ledarskap ur Helena Bergströms perspektiv

Vidgade Vyer 2019-02-18

Dagens sista programpunkt på Vidgade Vyer är skådespelerskan och regissören Helena Bergström. I ett samtal med Titti Schultz berättar hon mer om sitt ledarskap och synen på ledarskap i stort.

Läs mer

Post Traumatic Growth som drivkraft

Vidgade Vyer 2019-02-18

Han kom till Sverige som flykting när han var åtta år. 20 år senare blev han Sveriges yngsta docent i materialkemi vid Stockholms universitet och idag är han en av de två superentreprenörerna bakom bolagskoncernen Serendipity Group. Just i detta nu intar Saeid Esmaeilzadeh scenen på Vidgade Vyer.

Läs mer

Steg mot tillit

Vidgade Vyer 2019-02-18

Efter en kort paus med energishots var det dags för Katarina Billing att äntra scenen. Hon har skrivit boken "Steg mot tillit" och ska berätta vad tillit är och hur man kan skapa och behålla tillit i alla former av relationer.

Läs mer

Anna spanar om effektivitet x 3

Vidgade Vyer 2019-02-18

Under de två konferensdagarna kommer Anna Malmström, som själv är executive assistant på Shorelink, dela med sig av sina personliga spaningar och tips som kan göra arbetet effektivare, smartare och roligare.

Läs mer

Med sikte på framtiden

Vidgade Vyer 2019-02-18

Den populära konferensen Vidgade Vyer är igång. Titti Schultz har kickstartat och välkomnat Erika Charbonnel från Kairos Future på scenen.

Läs mer

Förberedelserna är i gång

Vidgade Vyer 2019-02-18

Det är Alla Hjärtans Dag - men framför allt är det Vidgade Vyer! Förberedelserna pågår som bäst på Hotel At Six i Stockholm.

Läs mer

I morgon smäller det!

Vidgade Vyer 2019-02-13

Det har äntligen blivit dags för Vidgade Vyer igen! I morgon, på Alla Hjärtans Dag, inleds årets efterlängtade konferens Vidgade Vyer. I år är temat "The solid rock in changing times".

Läs mer