Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Livslångt lärande, generella kunskaper och insikter utöver det vanliga

Föreläsarna har inspirerat mig till max!

2023-01-23 Marlene Berglund

Sofia Regnander är HR-ansvarig och administrativ driftsledare på företaget Kontorab som har sitt huvudkontor och centrallager i Norrköping men med butiker och säljare på många orter i Sverige. Sofia gick HR-chefsutbildningen oktober 2022-januari 2023.

Sofia Regnander

Hur kommer det sig att du valde att gå HR-chefsutbildningen?

Jag föll för upplägget med den tydliga blockindelningen med olika innehållsfokus som gav en helhetsbild av HR-chefens olika ansvarsområden. Och så kunde jag kombinera utbildningen med mitt arbete eftersom att utbildningen går två dagar i månaden och under en kortare period.

Vad har gett dig mest i utbildningen?

Alla block har varit väldigt intressanta och lärorika och de olika föreläsarna med deras gedigna kunskaper har inspirerat mig till max. Den lilla gruppen och det nätverk som skapats med allas olika erfarenheter har gett mig otroligt mycket. Jag längtar nu efter att få komma ut och praktisera mina kunskaper i min verksamhet. 

Vilken eller vilka frågor tycker du är mest aktuella i din HR-roll idag? Vilka utmaningar ser du?

I verksamheten jag nu arbetar i är organisationsförändringar och även företagskultur ett hett ämne och där har jag fått goda kunskaper av utbildningen att direkt kunna nyttja. 

Vad skulle du säga till någon som funderar på att gå utbildningen?

Sluta fundera och anmäl dig, du kommer inte ångra dig!

Läs om HR-chefsutbildningen här!