Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Företagsuniversitetet blogg inom säkerhet

Olle nominerad till Årets Säkerhetsprofil

2019-03-13 Lotta Eriksson

Anders Gidrup och Siren Hofvander är nominerade till Årets Säkerhetsprofil. Den tredje och sista nominerade kandidaten till utmärkelsen är...

Olle Segerdahl, Principal Security Consultant på F-Secure - och juryns motivering lyder:
"Olle Segerdahl är en välkänd profil i den svenska IT- och informationssäkerhetsbranschen och sprider med stort engagemang kunskap på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt, bland annat genom podcasten ”Säkerhetsnack”. Han medverkar på olika sätt för att få fram lösningar som ska skydda såväl Sverige som nation som nationella säkerhetsintressen.

Han är en av initiativtagarna till konferensen Sec-T och bidrar själv med sin expertis på internationella säkerhetskonferenser för att sätta Sverige på kartan. Olle rör sig med stor auktoritet mellan grundläggande cybersäkerhetsbehov för små och medelstora företag till de globala jättarnas säkerhetslösningar.

Han har dessutom under senare tid medverkat i arbetet att ta fram den första nationella normen för cybersäkerhet i Sverige."
Grattis Anders, Siren och Olle! Vem av de tre som slutligen står som vinnare får vi veta på Säkerhetsgalan den 10 april. Det är hög tid att säkra sin plats och det gör du här!

Läs också intervjuer med de tre nominerade i Aktuell Säkerhet nr 2 som kommer ut nu på fredag!