Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Företagsuniversitetet blogg inom säkerhet

Marie Louise Arendt nominerad till Årets Säkerhetsprofil 2022

2022-08-16 Lotta Eriksson

Årets Säkerhetsprofil 2022 delas ut på Säkerhetsgalan den 27 september. I förra veckan avslöjades att Jan Olsson är nominerad. Den andra nominerade är Marie Louise Arendt, chef för informations-, IT- och cybersäkerhetsenheten, Region Skåne.

Marie Louise är numera chef för informations-, IT- och cybersäkerhetsenheten i region Skåne och är nominerad till Årets Säkerhetsprofil 2022 med följande motivering från juryn:

Ml 2021 (kopia)

"Marie Louise Arendt har en bred palett av kompetenser och behärskar alla grenar inom säkerhet, trygghet och ledarskap. Hon är en kreativ, inspirerande och motiverande säkerhetsexpert, som framgångsrikt har arbetat med säkerhet och beredskap i Malmö och Vellinge samt varit säkerhetskonsult, säkerhetsskyddschef och regionchef. Hennes engagemang går alltid långt utöver vad man kan förvänta sig. Hon trivs i rampljuset och som föreläsare där hon får sprida sina kunskaper vidare till andra och har kommunikation som en av sina främsta förmågor."

Nominerad är också Jan Olsson från Polisens Nationella IT-brottscentrum. Den sista nominerade avslöjas på fredag här på hemsidan och på Aktuell Säkerhets hemsida.

Vem som slutligen kniper titeln Årets Säkerhetsprofil offentliggörs på Säkerhetsgalan den 27 september. Läs mer och säkra din plats här: säkerhetsgalan.se