Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Företagsuniversitetet blogg inom säkerhet

Ett Berns i miniformat

2016-11-02 Lotta Eriksson

Företagsuniversitetet och branschtidningen Aktuell Säkerhet byggde upp ett Berns Salonger i miniformat under den stora mässan SKYDD 2016, som gick av stapeln mellan den 25 och 27 oktober. Med guld och glamour påbörjades då marknadsföringen av Säkerhetsgalan 2017.

Montern (2)

 

Företagsuniversitetets och Aktuell Säkerhets monter under SKYDD 2016, mässan med 10 576 besökare och ungefär 250 utställare, väckte onekligen intresse. Den stack, med sina gulddraperier och sitt enorma Bernsfoto på hela väggen, ut bland alla CCTV-kameror, passagesystem, gallergrindar och brandbilar – och fick också mycket uppmärksamhet. Många besökare och andra utställare ville gå på galan och var därför med och tävlade om en plats under de tre mässdagarna.

För så här är det; nedräkningen har börjat! Det är snart 21 veckor kvar tills säkerhetsbranschen åter får tillfälle till relevant kompetensutveckling och fruktbart nätverkande. Dels under eftermiddagen på nya hotell- och konferensanläggningen At Six och dels under den påföljande galamiddagen med prisutdelning och mingel på Berns Salonger.

Säkerhetsgalan, som arrangeras för nionde året i rad, ger Sveriges säkerhetschefer, och motsvarande, chansen att uppdatera sin kompetens på både praktisk och strategisk nivå samtidigt som det bjuds på inspiration och erfarenhetsutbyte med branschkollegor. Tilde de Paula Eby har varit moderator sedan den första Säkerhetsgalan 2009 och känner numera publiken väl. Hon kan därför med van hand och personlig touch ledsaga alla genom eftermiddagen och kvällen!

Säkerhetsgalan 2017 genomförs onsdagen den 5 april och vi kan då bland annat välkomna:

• Cyberfilosofen och författaren Alexander Bard, som med engagerande iakttagelser, nya tolkningar och pedagogiskt språk, bjuder på en lika utmanande som inspirerande samtidsanalys och inblick i morgondagen
• Frank Gardner, BBC-journalist, som utifrån sin mångåriga erfarenhet av att bland annat bevaka Saudiarabien, ger en bild av terrorhotet i Europa
• Pia Gruvö, avdelningschef för krypto- och IT-säkerhet inom Försvarsmakten

Det blir också flera snabba uppdateringar om aktuella frågor för säkerhetsbranschen.

Läs mer och boka din plats på Säkerhetsgalan här

Läs mer och nominera någon till Årets Säkerhetsprofil här