Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Företagsuniversitetet blogg inom säkerhet

Anders nominerad till Årets Säkerhetsprofil

2019-03-11 Lotta Eriksson

På Säkerhetsgalan, den 10 april, delas utmärkelsen Årets Säkerhetsprofil ut. Under tre dagar presenterar vi de tre nominerade. Den första nominerade är...
Anders Gidrup, säkerhetschef på Locum - och juryns motivering lyder:

"Anders Gidrup inte bara andas säkerhet, han lever säkerhet och verkar med stor kunskap, hängivenhet, långsiktighet och engagemang för att öka medvetenheten och vikten av säkerhet. Han har genom ett strategiskt arbete med operativt fokus drivit hela organisationen framåt för ett bättre strukturerat proaktivt och systematiskt säkerhetsarbete för är att skapa trygga vårdfastigheter.

Inom Svenska bandyförbundet och genom stödet till alla föreningar inom elitserien har han bland annat tagit risk managementarbetet till nya nivåer.

Anders kännetecknas av både nyfikenhet och trygghet och besitter ett pedagogiskt lugn. Han sprider gärna sin proffsiga och djupa säkerhetskunskap vidare till andra, både nationellt och internationellt."

Grattis Anders! I morgon presenterar vi nästa nominerade till utmärkelsen Årets Säkerhetsprofil 2019.

Läs också en intervju med de tre nominerade i Aktuell Säkerhet som kommer ut på fredag! Och följ den rafflande uppgörelsen under Säkerhetsgalan den 10 april! Läs mer och boka din plats här!