Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Livslångt lärande, generella kunskaper och insikter utöver det vanliga

"HR Business Partner - diplomutbildning var ett sätt för mig att rusta mig för framtiden"

2021-02-04 Marlene Berglund

Stefan Ryckertz, Head of HR Services på Sandvik, gick ”HR Business Partner – diplomutbildning” hösten 2020.

Stefan Ryckertz puff

- Jag, som har ett antal HR Business Partners som rapporterar till mig, ville få en helhetsbild av kompetensområdet, delvis för att bli en bättre ledare och beställare av tjänsterna. Jag hittade den här utbildningen som ger breda kunskaper i koncentrerad form, vilket var perfekt för mig. Dessutom kände jag väl till huvudkursledaren Gärmund Sandberg och vet att han är en ”oas av kunskap” och visste redan på förhand att jag skulle få lära mig mycket.

- Att gå HR Business Partner – diplomutbildning är också ett sätt att rusta mig för framtiden, lära mig mer och dessutom kunna sätta det på mitt CV.

- Utbildningen uppfyllde mitt syfte. Jag har fått en helhetsbild av HR Business Partner-rollen, nya kunskaper inom ett flertal områden och en möjlighet till interaktion och att utbyta erfarenheter med andra. Det var högt i tak i gruppen, alla bjöd på både kunskaper och erfarenheter, allt skickligt faciliterat av kursledarna.

- ”HR Business Partner – diplomutbildning” är en perfekt utbildning för den som är ganska ny i rollen eller har som ambition att bli HR Business Partner. Eller som jag, är chef och ledare inom HR och vill ha en överblick över området.

Nästa omgång av HR Business Partner - diplomutbildning startar 19 april. Se programmet här.