Med fokus på Executive Assistants / Executive Assistants / Bloggar & nyheter / Toppnavigering / FUN Start - Företagsuniversitetet

Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Executive Assistants

Med fokus på Executive Assistants

2018-02-06 Ann-Sofi Sjöström

Vad roligt att vi som Business Partner till IMA får gästblogga under februari månad i ämnet ”karriärvägar”. Vi, Eva Bennich Rathsman och Ann-Sofi Sjöström arbetar på Inhouse Business Services med rekrytering, organisationsutveckling och konsulting inom assistentrollen, från juniora assistenter till exekutiva assistenter. Vi jobbar mycket med att synliggöra den här viktiga yrkesrollen och erbjuder IMAs medlemmar personlig- och yrkesmässig utveckling. Till exempel arbetar vi nu med att;

  • detaljplanera ett exklusivt nätverk för Executive Assistants för IMAs medlemmar med start i mars. Läs gärna mer här. Syftet med nätverket är kunskapsutbyte och att ge deltagarna kunskaper för att frigöra ännu mer tid för sina chefer – och bidra till ökad effektivitet på olika sätt inom de företag och organisationer de verkar. Kommer att bli så roligt tycker vi, varmt välkomna!
  • Vi förbereder också vår workshop vi har för Easts medlemmar den 21 februari på Radison Blue Strand i ämnet ”Ditt varumärke – Din roll och Ditt bidrag på företaget”. Har du inte anmält dig? Det är inte försent, här.
  • Nu nalkas ju också Vidgade Vyer tillsammans med Företagsuniversitetet som vi är så taggade inför.

Våra dagar fylls med möten med kandidater och kunder för att hitta rätt kandidat för rätt roll, ett riktigt roligt arbete.

På återhörande snart!