Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Executive Assistants

En rekryteringskonsults vardag

2018-02-14 Ann-Sofi Sjöström

Dagarna går fort på Inhouse och det är en stund kvar av dagen som tur är. Idag har vi träffat sju kandidater, tre för specifika uppdrag och fyra förutsättningslöst för kommande uppdrag. Vi har också varit på ett par kundbesök för att höra om deras utmaningar och behov som vi har förmånen att hjälpa dem med. Under ett år tillsätter vi ca 40 rekryteringsuppdrag och i snitt har vi runt 36 konsulter ute på bemanningsuppdrag inom vårt affärsområde. När vi träffar kunder är det inte sällan som behovsprofilen blir en annan än den vi först pratat om. Vi hjälper våra kunder att förstå deras egentliga behov och tillsammans tar vi fram en profil som passar just det företaget och det deras affärsmål kräver.  

Idag är det arbetstagarens marknad, det finns gott om jobb. Många av de Executive Assistants som vi träffar kan idag vara med i fler processer samtidigt, vilket gör att vi som rekryterare måste jobba snabbt i många processer.

Är man sugen på att börja kika på nytt jobb, är det bra att kanske börja med att träffa en rekryteringskonsult helt förutsättningslöst. Vi kan hjälpa dig med att bolla tankar men också komma med tips på hur du fixar till ditt CV.
Nästa inlägg kommer just att handla mer om CV och tips inför jobbintervjun.

Så länge kan du läsa denna intressanta artikel om Mekonomen Groups Gabriella Granholm om sin resa inom bolaget - från VD-assistent till kommunikation & marknadschef. Klicka här.

Imorgon hoppas vi att vi ses på Vidgade Vyer!

Vi ses!
Ann-Sofi & Eva