Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Företagsuniversitetet blogg inom säkerhet

Säkerhetsvecka för handeln

2019-04-17 Lotta Eriksson

Mellan den 6 och 12 maj är det dags för Svensk Handels Säkerhetsvecka. Då lägger branschorganisationen extra fokus på säkerhet och trygghet i handeln. Under en intensiv vecka ska representanter från Svensk Handel träffa politiker, släppa rapporter, hålla seminarier och intensifiera rådgivningen till medlemmarna.

Måndagen den 6 maj arrangeras ett säkerhetsseminarium i Stockholm, då Svensk Handel ska presentera de senaste siffrorna när det gäller brott mot handeln. På onsdagen, den 8 maj, hålls seminarium i Malmö och på torsdagen, den 9 maj i Göteborg. Dessutom ska Svensk Handels Säkerhetscenter skicka ut ett extra nyhetsbrev med bland annat användbara tips och råd, varje morgon under veckan.
Enligt Svensk Handel är en central del under Säkerhetsveckan att så många säkerhetshändelser som möjligt ska anmälas. Det görs med fördel i Svensk Handels app.

 

Varje dag under Säkerhetsveckan utses en vinnare, dagens mest aktiva användare av Svensk Handel Säkerhetscenter. I slutet av veckan utses dessutom en totalsegrare och ett hederspris för det företag som bidragit med den mest användbara rapporteringen.

Läs mer om Svensk Handels säkerhetscenter och appen med Varningslistan här.