Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Företagsuniversitetet blogg inom säkerhet

Louise Ask Holmberg är Framtidens Säkerhetstalang

2022-09-28 Lotta Eriksson

Under Säkerhetsgalan den 27 september utsågs Louise Ask Holmberg, medgrundare och styrelseordförande för Femme Defence, till Framtidens Säkerhetstalang.

Juryns motivering löd:

Framtidens säkerhetstalang 2022, Louise Ask Holmberg, har en bred och djup kompetens inom säkerhetspolitik, risk- och säkerhetsanalys samt incident- och krishantering. Hon arbetar i dag bland annat med cyberrisker på ett av de största multinationella revisions- och konsultnätverken, Deloitte men har även arbetat på 4C Strategies.

Hon är också styrelseordförande för - och medgrundare av - Femme Defence, en ideell organisation som genom mentorskap och kompetensutvecklande evenemang främjar kvinnligt ledarskap och stärker kvinnors position i försvars- och säkerhetssektorn.
Hon har bland annat studerat krigsvetenskap, sociologi och säkerhetspolitik och har ett stort engagemang för säkerhetsfrågorna, som hon tycker genomsyrar världspolitik, media och middagssamtal – alltså hela vårt nutida samhälle.

Ledarskapet och kommunikationen kännetecknas av en genuin och inkluderande framtoning. Sådana här ledare bådar gott för framtiden, breddar branschens status och den interna kulturen."