Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Företagsuniversitetet blogg inom säkerhet

Jenny Persson om Säkerhetsgalan

2022-08-19 Lotta Eriksson

 I podden Sveriges säkerhetschefer möter vi landets säkerhetschefer för att belysa yrkesrollen nu och framöver. Vi vänder oss till alla som brinner för säkerhet och trygghet. Den här gången möter vi Jenny Persson på Aktuell Säkerhet, som berättar mer om Säkerhetsgalan – en mötesplats för landets säkerhetschefer och andra säkerhetsintresserade.
 

Jennyistudio1

Säkerhetsgalan är hela säkerhetsbranschens självklara mötesplats sedan 2009 och framför allt uppskattad för sitt gedigna, intressanta och kunskapshöjande program som ska ge en ”wow-känsla”. Jenny Persson, publisher för branschtidningen Aktuell Säkerhet berättar i ett samtal med Lotta Eriksson på Företagsuniversitetet om årets program och årets lokaler.
 
Säkerhetsgalan 2022 genomförs den 27 september från klockan 13.00 på ultramoderna Space i Stockholm, en digital kulturarena som skapats av Björn Ulvaeus bolag Pophouse, där Per Sundin är vd. Per medverkar också på Säkerhetsgalan för att berätta mer om hur det är att driva förändring och flytta affärer till rätt arena.
 
Kvällens aktiviteter med prisutdelning av Årets Säkerhetsprofil och Framtidens Säkerhetstalang sker i anrika och traditionella Spegelsalen.
 
Jenny Persson själv har en bakgrund i lokalmedia och blev chefredaktör för Aktuell Säkerhet 2013. I dag äger hon tidningen och är dess vd. Hon tycker om att bevaka säkerhetsfrågorna eftersom branschen har en sådan bredd.
 
Läs mer om Säkerhetsgalan här!
 
Läs mer om de nominerade till Årets Säkerhetsprofil här

 

Sveriges säkerhetschefer produceras i samarbete med Aktuell Säkerhet, Qnet och Secnet och finns där poddar finns, exempelvis på Spotify och Apple Podcasts.