Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Executive Assistants

Välkommen till en strukturerad arbetsdag

2018-10-17 Anna Malmström

Egentligen skulle jag börja blogga i november…. Men som många andra Executive Assistants ligger jag steget före.

Du får hänga med mig här i en månad där jag tagit uppgiften att blogga om att "Strukturera din arbetsdag". Jag tänkte dela med mig av mina tips och trix och du kommer med stor säkerhet att få glimtar av mitt jobb också.

Vem jag är?

Jag heter Anna Malmström och har arbetat som Executive Assitant i drygt fyra år i ShoreLink*. Det är ena halvan av min tjänst, den andra halvan jobbar jag som kommunikatör. Båda yrkesrollerna är breda och omfattar en otrolig varierande flora av arbetsuppgifter, som ofta har en tendens att vara oförutsägbara.

På fredag avslöjar jag den största hemligheten till hur jag för drygt ett år sedan fick en stor AHA!- upplevelse som fick mina dagar att fungera bättre.

Väl mött på fredag!

Anna Malmström

 

* ShoreLink är ett transport- och logistikföretag med verksamhet i Skellefteå, Piteå, Luleå och Kalix. För bästa lösningarna samordnar vi våra funktioner inom skeppsklarering, spedition, logistik, lastning och lossning av gods på fartyg, järnväg, lastbil samt tjänster inom maskin- och transporter. Huvudkontoret ligger i Piteå och våra kunder finns huvudsakligen inom den tunga basindustrin i regionen. Omsättningen uppgår till cirka 300 Mkr per år och vi har cirka 250 anställda samt över 130 fordon i verksamheten. Läs mer på www.shorelink.se.