Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Executive Assistants

Vår framtid är lika unik som vår tumme

2019-05-17 Anna Malmström

Lördagen den 11 maj var det årsstämma inom IMA:s nätverk. Grand Hotell i Lund stod värd för tillställning och bjöd som alltid på underbart vacker miljö. Efter de traditionella stämmoprogrammet hälsade vi Diana Brandl välkommen. Hon driver bloggen, The Socialista Projects, föreläser och skriver böcker. Dessutom har hon under många år arbetat som Executive Assistant.

Har vårt yrke någon framtid? Det är en fråga som många av oss ställer oss. Diana, gav oss svaret. Visst har vi en framtid och det har aldrig varit mer spännande än nu! Men det krävs att vi släpper sargen och ger oss ut på plan för att spela. Planen är digital och vi behöver bli en kreatör där vi själva kreerar vår framtid. De som tar digitaliseringen till sig och satsar på en digital ledarposition på kontoret kommer att göra skillnad och därmed bädda för en säker framtid. Men till digitaliseringen behövs även starka inslag av de mjuka värdena som aldrig kan ersättas av en artificiell assistent. Vi behöver alla satsa på vår egen utveckling och skapa oss en plattform på arbetsplatsen.

Diana avslutade med att ge oss tipset att titta på vår tumme och tänka på att den är unik och lika unika är vi. Alla är unika och alla har därför helt egna förutsättningar att skapa sin egen värld och egen yrkesplattform.

Årsstämman avslutades med en god lunch och bubbel i glasen för att fira att IMA fyller 45 år.

Besök The Socialista Projects på Facebook https://www.facebook.com/BlogWithMe/

Marie Cirillo, Chairman IMA Sweden