Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Executive Assistants

Taggad

2018-05-31 Helen Ekdahl

Hej!

Det känns som det var ett år sedan jag anmälde mig att blogga och så var vi nästan här. Jag är så taggad att jag presenterar mig idag och så kör jag från nästa månad.

2017-12-08 10-38-58

Tiden går rasande fort och hur hamnade vi i juni? I morse var det musik på högsta volym i bilen, sommarkänsla och jag bara njöt av att tuffa fram stilla i bilköerna. Fantastiskt var sol kan göra för humöret. Nästan lite fredagsfeeling. 

Jag har haft en tuff period med många event och utbildningar i vår men håller tummarna för att juni lugnar ner sig lite.

Vem är då hon som är så taggad. Jo jag heter Helen Ekdahl och jobbar sedan 2011 som Executive Assistant på Alfa Laval i Lund. Halkade in i yrket lite på ett bananskal och jag tror inte det finns någon yrkesroll som passar mig bättre. Detta yrket är det svårt att tröttna på av tristess eller rutiner. Möjligen kan arbetsbelastningen vara lite väl tung emellanåt men ingen dag är den andra lik. Jag kommer försöka hålla mig till temat utbildning denna månaden men gissar att min vardag också kan komma att nämnas. 

På återhörande snart!
Helen