Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Executive Assistants

Nu är det som mest spännande att vara Executive Assistent!

2019-06-20 Anna Malmström

Att vara Executive Assistant är det mest spännande jobb du kan ha. Just idag i denna tid av digital utveckling, som går med en rasande fart, kan det ibland kännas hotfullt. Det kan kännas som en artificiell assistent kan ta över arbetet vilken dag som helst. Men vårt arbete är mer värdefullt än så och det är nu mer spännande än någonsin att ha detta yrke.

Nu är tiden att visa hur betydelsefulla vi är för våra arbetsplatser, det är tid att utveckla alla intressanta och roliga arbetsuppgifter vi kan hantera. Det är tid att gå ut och ta för sig.

För att kunna det och våga det är det viktigt att utvecklas och se värdet av det som kallas livslångt lärande. En väg är att gå utbildningen Executive Assistant Masterclass. Det kan kännas dyrt och tufft att begära denna utbildning, men om du räknar ut vad den kostar per gång och vad du och din arbetsgivare får för den då blir det väl värt att gå utbildningen. 

Håll utkik här i mitten av augusti. Då berättar jag om när jag gick den här utbildningen. Viktigt att vi aldrig tappar lusten för livslångt lärande, det är vägen framåt!

 

Önskar er en härlig sommar. 

Maria Cirillo, Management assistent, ABB Robotics AB i Västerås.