Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Härlig fredag! Eller vad hände?

2018-06-08 Helen Ekdahl

Så var det fredag kväll och som så många andra veckor blir man lika förvånad över hur fort tiden går. Haft lite dåligt samvete varje dag att jag inte hunnit skriva men det får bli till helgen men några rader kan jag väl plita ner. 

Tänkte på det här med lärande och hur mycket som sker utan att man ens tänker på det. Denna veckan har jag överösts med artiklar, mail och presentationer kring både det ena och det andra. Man hör ofta att det där har jag inte fått någon info om men oftast är det precis tvärtom. Det kommer så mycket att man dränks och har svårt att sålla kring vad som är viktigast. Förr (och då menar jag inte så längesedan) fick man tänka till lite innan man skrev något. Idag är det nästan för lätt att skicka ett mail, en digital artikel eller något annat digitalt medium, som detta till exempel. Upps! Ja det är bara att erkänna att fanns ingen plan eller struktur på detta inlägget. 

Hur som helst. Just det här att ta sig tid att läsa på intranätet och de där mailen som innehåller länkar och presentationer. Ja det tar lite tid men alltid lär man sig något. Det finns en grundtanke till varför du får det och jag har nu läst så mycket jag kan inför vårt nya intranät och hur man publicerar nyheter mm. Jag kan bara hålla tummarna att på måndag morgon när det går live att tekniken fungerar och att allt som är nytt inte blir så farligt svårt som man fått intrycket av all information.

Nu tar jag faktiskt helg. Skall sätta mig hos en väninnan med ett glas av något kallt och ta ett kvällsdopp i havet.

Hoppas ni har en skön sommarkväll!
Vi hörs snart igen!