Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Utbildningar för säkerhetschefer

Alldeles oavsett om du är ny i din roll eller om du har jobbat i några år, så händer det så pass mycket på säkerhetsområdet att du hela tiden måste tanka på med ny kunskap och hålla dig ájour med det senaste.

Företagsuniversitetet har haft säkerhetsutbildningar som riktar sig mot säkerhetschefer och säkerhetssamordnare i nästan 30 år och är både en erkänd och välrenommerad aktör inom säkerhet. Dessutom är vi marknadsledande eftersom vi inte bara har öppna och företagsinterna säkerhetsutbildningar, utan också flera Yh-utbildningar inom säkerhet, som Säkerhets- och trygghetskoordinator, i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Det är ingen underdrift att säga att Företagsuniversitetet lever och andas säkerhet. Hittills har vi exempelvis utbildat och diplomerat över 800 svenska säkerhetschefer och i utbudet finns båda korta och intensiva grund- eller fortsättningskurser, längre och fördjupande utbildningar samt dessa prestigefulla diplomutbildningar;

Säkerhetschef - diplomutbildning

Företagsuniversitetet erbjuder marknadens mest erkända säkerhetschefsutbildning. Den ger spjutspetskompetens inom exempelvis:

  • nya metoder för risk management
  • säkerhetsstrategier och verksamhetsstyrning
  • ekonomi, bedrägeriprevention och försäkringar
  • ledarskap och strategisk kommunikation
  • informations-, fysisk-, brand- och personsäkerhet
  • juridik, inköp och upphandling
  • kris och kontinuitet
  • Företagets, säkerhetsfunktionens och ditt personliga varumärke

Säkerhetssamordnare

Diplomutbildningen Säkerhetssamordnare ger de kunskaper som krävs för att man ska kunna bedriva ett systematiskt och modernt säkerhetsarbete.

Diplomerad säkerhetsskyddschef

I den här skräddarsydda utbildningen ges en övergripande bild av säkerhetsskyddslagstiftningen, angränsande lagstiftning och hur man tillämpar och leder säkerhetsskyddsarbetet på bästa och mest optimala sätt.
 

Se hela utbudet inom säkerhet här 

 

Läs mer om Yh-utbildningar, både långa och kortkurser här