Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

"Fantastiska kursledare och brett innehåll"

Jessica Ljungsäter
Gruppchef inom IT på SEB

Jessica_Ljungsäter1 (2)

 

Jessica Ljungsäter gick endagskursen Digital transformation tillsammans med tre kollegor under hösten, egentligen mer av en slump - men var väldigt nöjd med dagens upplägg och innehåll. 

Hur upplevde du kursen Digital transformation?

– Det var fantastiska kursledare, Albert Lannerstad och Erik Fors-Andrée, så man fick inspiration till att titta på alla de nya verktyg som de informerade om. Hela upplägget kring att varva lite teori med mycket diskussioner, reflektioner och praktiskt arbete lyfte kursdagen.

Vad fick du med dig för kunskaper?

– Framför allt gav kursen oss från SEB en insikt om att vi redan har kommit en bra bit på väg hos oss. Vi hade hört talas om mycket av de verktyg som finns, så vi kände att vi är på banan och har tagit flera steg på den digitala resan - men vi fick också inspiration till att fortsätta hålla oss ajour och testa nytt.

– Bland annat fick vi lära oss flera olika nya applikationer, som Trello, som är bra för att planera, samarbeta och organisera arbetet. Det första som hände efter kursen var att en av mina kollegor startade Trello hos oss och det är ett verktyg som vi nu använder dagligen.

Skulle du rekommendera kursen till andra?

– Absolut, jag skulle rekommendera Digital transformation till andra, egentligen till vem som helst som känner att man behöver en introduktion, en teaser för att se vad som finns där ute.

– På SEB skulle till exempel både utvecklare och höga chefer kunna gå den, eftersom kursens innehåll täcker alla nivåer.

– Sedan är det väldigt värdefullt att gå en öppen kurs tillsammans med andra, eftersom man får höra erfarenheter från olika arbetsplatser. Man upplever att man har samma frågeställningar och att man kommit olika långt och ett sådant erfarenhetsutbyte är både givande och viktigt.

Läs mer om Digital transformation här!

Spara