Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Vidgade Vyer 2022 

Årets forum för dig som är assistent eller administratör

Inspirerande föreläsningar, intervjuer och samtal på scenen! 

Vidgade vyer 2022 genomförs den 22-23 februari oktober på Hotel At Six i Stockholm eller digitalt direkt i din dator – du väljer själv hur du vill delta.
 

Vidgade Vyer 2021

Välkommen till Vidgade Vyer 2022!

Den 22 och 23 februari öppnar vi dörrarna för Vidgade Vyer 2022 – en konferens för dig som är assistent eller administratör.

Under två intensiva, lärorika och inspirerande dagar får du ta del av föreläsningar, intervjuer och samtal på scenen. På kvällen mellan de två dagarna bjuder vi in till middag med nätverkande och utdelning av Executive Assistant Awards.

På programmet bland annat:

  • Framtidsspaning med författaren och spanaren Per Schlingmann
  • Fem tendenser som stärker rollen som assistent
  • Så formar omvärlden och vi själva rollen: Yassin Koleilat från ABB, Therés Westrin från Telia Company samt Ebba Larhmann från Lantmännen
  • Engagemang som får saker att hända med Jesper Ek
  • Så ser svenska chefer på rollen som assistent nu och framåt
  • ”Hälsogåtan” med läkaren och epidemiologen Anders Wallensten

Det fullständiga programmet publiceras i mitten av november.

Välkommen till två dagar med ny kunskap, uppdatering och inspiration!

 

 

Program

Program kommer inom kort.

Information

Konferensavgift

9 500 kronor. Moms tillkommer. I priset ingår en heldags seminarieprogram med föreläsningar, samtal och intervjuer samt för dig som deltar på plats också för- och eftermiddagskaffe, lunch samt middag på TAK. 

Bokning

Välkommen med din bokning genom att trycka på "Boka"-knappen i rutan uppe till höger, eller genom att ringa 08-600 62 00 eller e-posta till konferens@foretagsuniversitetet.se 

Hotell

Ta chansen att övernatta till specialpris på fina Hotel At Six, där konferensen genomförs. Boka på hotelatsix.com Klicka på ”Do you have a discount” som finns under datumrutan. I fältet för ”Group code” skriver du VYER21. Välj sedan datum för din övernattning.