Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Vidgade Vyer 2019

14-15 februari 2019 på Hotel At Six

Välkommen till ett forum speciellt för dig som är assistent och vill uppdatera dina kunskaper och vidga dina vyer tillsammans med kollegor från hela landet. Assistentrollen utvecklas mer än någonsin. Nya ansvarsområden kommer till och arbetsmetoderna utvecklas. Detta tillsammans med snabba förändringar i omvärlden gör att alla behöver uppdatera och bygga på sina kunskaper – för att gå framåt i rollen.

Vidgade Vyer 2018

Vidgade Vyer 2019

på Hotel At Six i Stockholm

Nu är det dags för 2019 års upplaga av Vidgade Vyer, en tvådagarskonferens särskilt för dig som är assistent eller administratör.

Välkommen till Hotel At Six i Stockholm torsdagen den 14 och fredagen den 15 februari 2019! Under två intensiva, lärorika och inspirerande dagar får du ta del av föreläsningar, intervjuer och samtal på scenen. Ur programmet:

  • Chefen och assistenten 2019 – ta del av en alldeles färsk undersökning om hur svenska chefer ser på assistentrollen
  • “What’s on 2019 – for cosmopolitan lovers and others” – framtidsexperterna på Kairos Future redovisar de starkaste tendenserna inför 2019
  • Från assistent till VD med Jeanette Lesslie, VD på 2Secure
  • Tillit – viktigare än någonsin och en avgörande egenskap i rollen som assistent. Katarina Billing redovisar sin forskning om vad tillit är och hur man kan bygga det.
  • Krisexperten Jeanette Fors-André om assistentens roll när drevet går
  • Ur chefens perspektiv: ”Harder, better, stronger, faster” med Erik Ringertz
  • Ur chefens perspektiv: möt den inspirerande entreprenören och företagsbyggaren Saeid Esmail
  • Teater- och filmregissören Helena Bergström om omfamnande och krävande ledarskap
  • Daniel Norberg, känd för sina parodier på Melodifestivalnummer, berättar tillsammans med sin bror Emil om ”medieimperiet som bara blev”, en osannolik framgångssaga om nya mediers makt
  • Adam Fidler, internationell stjärnföreläsare och tidigare assistent, om assistentrollens utveckling: ”Leadership, Management and the role of the assistant”

På kvällen mellan de två dagarna förflyttar vi oss till Nalen för en god middag, underhållning och utdelning av utmärkelserna ”Executive Assistant Awards” och ”Upcoming Executive Assistant of the Year”.

Välkommen att boka dig till Vidgade Vyer 2019! https://www.foretagsuniversitetet.se/Boka

Ta chansen att övernatta till specialpris på fina Hotel At Six! Boka dig på www.hotelatsix.com I fältet för ”Bokningskod” skriver du ”VYER19” (med versaler).

Väl mött i februari!

Program

Detaljerat program för Vidgade vyer 2019 publiceras inom kort.

Information

Vidgade Vyer 2019

Konferensavgift

8 500 kronor exkl. moms. I priset ingår två dagars seminarieprogram med föreläsningar, samtal och intervjuer samt en festlig middag med nätverkande och underhållning.

Bokning

Välkommen med din bokning genom att ringa 08-600 62 00 eller genom att e-posta till konferens@foretagsuniversitetet.se 

Hotell

Ta chansen att övernatta på nya, fina Hotel At Six där konferensen äger rum. Specialpris för dig som deltar i  Vidgade Vyer är 1 995 kronor/natt inklusive frukost. Du bokar hotellrum genom att gå in på hemsidan www.hotelatsix.com och klicka på ”Boka rum”. Klicka fram ”Specialkoder” och skriv in koden VYER19 i fältet ”Företags/kampanjkod”.