Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Se prisutdelningen av Årets Säkerhetsprofil online!

Eftersom Säkerhetsgalan skjuts fram till den 16 februari 2021, kommer prisutdelningen av Årets Säkerhetsprofil 2020 och Framtidens Säkerhetstalang, livestreamas den 1 oktober klockan 15.00-cirka 15.45.

Alla som är bokade på Säkerhetsgalan är automatiskt inbjudna till livesändningen men den är även öppen för andra intresserade och helt kostnadsfri.
Anmäl dig här på hemsidan från och med måndagen den 7 september, så kommer du att få en länk till sändningen innan det är dags.

Vi ska under cirka 45 minuter den 1 oktober presentera de tre nominerade; Viktor Adolphson, Jonas Trolle och Susan Bergman närmare och avslöja vem av dem som kniper titeln Årets Säkerhetsprofil 2020.

Vi kommer även offentliggöra vem som blir Framtidens Säkerhetstalang 2020. Det blir också en del andra korta inslag.

Sid_1_Spalt_2_Pris

De tre nominerade till utmärkelsen Årets Säkerhetsprofil 2020 är:

Jonas Trolle, chef för Centrum mot våldsbejakande extremism, CVE, på Brå, Susan Bergman, Chief Security Officer på Combitech tillika Head of Security på Saab Industrial Products and Services och Viktor Adolphson, yttre befäl och mannen bakom twitterkontot YB Södermalm, områdespolis Trygghetsgruppen Södermalm.

Grattis alla tre! Vem av de nominerade som slutligen står som vinnare får vi veta på den livestreamade prisutdelningen den 1 oktober kl 15.00.

Anmäl dig till den kostnadsfria livestreamade prisutdelningen här