Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

”Jag har nytta av utbildningen varje dag”

Terese Ambjörn är kontorschef med ansvar för två bankkontor i en fristående Sparbank, Sparbanken Eken. Hon hade tidigare arbetat som företagsrådgivare på banken. I hennes chefsroll ingår ansvar för personal, budget, försäljning, fastighet med mera. Terese gick utbildningen Ledarskap i praktiken våren 2019.

TereseA

- Ledarskap i praktiken är en utbildning där du får med dig hem en stor verktygslåda med praktiska verktyg som du kan plocka fram beroende på vilka utmaningar du ställs inför i ledarskapet. Vi fick öva praktiskt och prova på olika scenarier som man kan tänkas ställas inför i sin chefsroll, t.ex. svåra samtal.

Vad var bäst med utbildningen?

- Guldkornen är kursledarna, Albert och Louise, som delar med sig av egna erfarenheter och kunskaper på ett så bra sätt.

-  Om du funderar på att gå den här kursen skulle jag rekommendera att du har provat på ledarrollen i ett eller ett par år innan du kliver på. Då har du lite erfarenhet och har gått på en del nitar som chef. När du då kommer till utbildningen kan utbyta  erfarenheter med övriga kursdeltagare och ställa de relevanta frågorna som i sin tur skapar bra diskussioner under utbildningen.

Har du nytta av utbildningen?

-  Varje dag har jag nytta av utbildningen. Om en situation uppstår i mitt ledarskap kan jag gå tillbaka till min verktygslåda och plocka fram verktygen för att lösa situationen.