Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Vem vill du se som Årets Säkerhetsprofil?

Känner du någon som lever och andas säkerhet? Någon som har ett brinnande och hängivet intresse för säkerhetsfrågor och som med stort engagemang och gedigen kunskap verkar inom och bidrar till säkerhetsbranschen?

Per Lundkvist, Per Hellqvist, Anders Danielsson, Anne-Marie Eklund Löwinder, Tommy Svensson, Alf Lundström, Magnus Ranstorp, Anders Ygeman, Åsa Schwarz och Kristoffer Örstadius har alla olika bakgrunder och befattningar – men de har en sak gemensamt; de har utsetts till Årets Säkerhetsprofil och kammat hem den åtråvärda titeln och den snygga profilen, utskuren i järnplåt. 

2018 års vinnare blev Kristoffer Örstadius på DN, med följande motivering: "Kristoffer Örstadius, DN, satte, som undersökande och prisbelönt journalist på DN, ljuset på och avslöjade 2017 års stora svenska säkerhetsskandal inom Transportstyrelsen och andra myndigheter. Han har med stort engagemang, envishet, nyfikenhet och vass penna visat oss på tydliga brister i de svenska myndigheternas informationssäkerhet och därmed förhoppningsvis skapat jordmån för ett bättre framtida säkerhetsarbete och framför allt en höjd riskmedvetenhet i alla led."
De två andra nominerade var: Christina Boman, Uppsala Universitet, och Jonas Lejon, Triop.

Nu är det dags igen! På Säkerhetsgalan den 10 april utses Årets Säkerhetsprofil 2019 och du kan vara med och påverka vem det blir! Lämna in ditt förslag med kort motivering snarast! Juryn kommer sedan att utse tre nominerade.

I juryn sitter:

Jenny Persson, Aktuell Säkerhet,
Lotta Eriksson, Företagsuniversitetet,
Magnus Ranstorp, Försvarshögskolan,
Anne-Marie Eklund Löwinder, IIS,
Andrew Spry, ASIS,
Thomas Lundin, NSD och
Janne Haldesten, Sig Security.

Läs mer här
Nominera här