Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

"En bra mix av föreläsningar, praktiska övningar och roliga utmaningar"

Laila Backlund ansvarar för Stureplans Resor Online. Laila gick Diplomerad HR-assistent (numera Diplomerad HR-koordinator) hösten 2019.

Laila Backlund

 -  Jag arbetar med att säkerställa kvalitet och flöden i alla våra tekniska system, både till kund, internt och till leverantörer. De kunskaper jag nu har fått inom HR kommer jag ha nytta av framförallt när jag arbetar med interna rutiner och processer.

-  HR är ett spår jag länge varit intresserad av, framförallt efter några år med personalansvar då jag hade nära kontakt med HR-avdelningen. Idag vill många företag utveckla och modernisera sina HR-avdelningar, och tjänster inom HR har tagit en central plats och innefattar nu mer ansvar och en större bredd av arbetsuppgifter än förut.

- När chansen dök upp så anmälde jag mig till Företagsuniversitetets utbildning Diplomerad HR-assistent. Det är en fantastiskt givande utbildning med en bra mix av föreläsningar, praktiska övningar och roliga utmaningar. Vi jobbade med spännande verklighetsnära case från det dagliga HR-arbetet. Kursledarna var kunniga, erfarna och proffsiga och gav oss riktigt inspirerande dagar. Dessutom hade vi ett bra samarbete i studiegruppen; vi delade erfarenheter, nyheter och tips med varandra och fick många glada stunder ihop både under kursdagarna och däremellan.

- Framöver siktar jag på att fördjupa mig ännu mer inom HR-området, och jag ser varje enskild del av utbildningen som en viktig pusselbit för att kunna bli framgångsrik inom HR i framtiden.