Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Säkerhetsgalan 2021 

Tisdagen den 19 oktober 2021 på Hotel At Six

 
På programmet står bland annat:

  • Världen och säkerhetsbranschen post corona
  • Förändrat arbetsliv – risker och möjligheter
  • Tänka om – tänka nytt under en kris
  • Aktuella hotbilder
Titti Schultz är en flitigt anlitad konferencier och moderator

Tisdagen den 19 oktober 2021 träffas Sveriges säkerhetsproffs på At Six för en eftermiddag med föreläsningar, intervjuer och samtal på scenen, följt av en galakväll med middag, nätverkande och prisutdelning. 

Säkerhetsgalan vänder sig till säkerhetsansvariga i näringsliv och förvaltning samt till branschföretag.

Programmet är under utveckling och publiceras efter hand 

 
Klart är bland annat att vi diskuterar det förändrade arbetslivet i pandemins spår. Bland annat kommer Per Schlingmann föreläser om "Corona express". Därefter diskutera vi vad som händer med affärsutvecklingen och företagskulturen med bland andra Stefan Albertsson, vd för Addsecure. På programmet står också:

  • Vilka är riskerna när fler även fortsättningsvis kommer jobba hemma – hur hanterar vi säkerheten?
  • Tänka om – tänka nytt i en kris – handelns perspektiv i krisen
  • Dagens hotbilder

När eftermiddagen övergår till kväll blir det mingel och prisutdelningar!

Program

Planering av 2021 års Säkerhetsgala pågår och publiceras successivt

12.30Registrering

13.00Välkommen till Säkerhetsgalan 2021

Säkerhetsgalans värd, Titti Schultz, öppnar årets Säkerhetsgala.

13.15Säkerhetsläget just nu

13.40Corona Express
Den pandemi som präglat vårt liv i mer än ett år kan ses som en tidsmaskin. Inom vissa områden, som digitaliseringen, tar vi sjumilakliv framåt i tiden. Inom andra förflyttar vi oss bakåt. Vilka förändringar blir varaktiga och vilka kommer att klinga av? Och hur man kan agera för att ta vara på de möjligheter som uppstår? Per Schlingmann ger oss en uppdaterad spaning och sätter tonen för nästa programpunkt; livet efter pandemin för oss inom säkerhet. 

14.25Eftermiddagskaffe

14.55Livet efter pandemin för oss inom säkerhet – riskerna, möjligheterna och affärerna

En uppdatering av det som du som säkerhetsproffs måste veta så här i och efter pandemin

Så påverkas affärsutvecklingen och företagskulturen
Stefan Albertsson är vd för AddSecure, som har har vuxit sig fyra gånger större bara de senaste fyra åren och nu finns i 15 länder med cirka 880 anställda. Stefan menar att det är viktigt att bygga en gemensam företagskultur för att skapa tillväxt och nå företagets mål. Företagskulturen baseras på fyra hörnstenar: engagerade människor, inspirerande ledare, teamwork, och en inkluderande och diversifierad organisation. Här berättar han hur det gångna året har påverkat såväl affärsutveckling och företagskultur.

Riskerna och sårbarheterna
Vilka är riskerna när allt fler jobbar på distans? Karl-Emil Nikka beskriver risker och sårbarheter och hur vi kan täppa till dem.

Tänka om - tänka nytt i en kris
Handeln har haft ett minst sagt tufft år. Det gäller att våga prioritera om och tänka nytt inom säkerhet, särskilt när man befinner sig i ett stålbad. Hur mår detaljhandeln 2021, kopplat till risker och säkerhet? Hur har året varit för butikerna och varuhusen, hur hanterar man avstånd mellan chef och medarbetare?  Åhléns säkerhetschef Jenny Hedström ger en bild av det gångna året och hur man skapat en säkerhetsnivå som matchar omvärlden och hotbilden.

16.00Hoten mot Sverige

ÖB Micael Bydén besöker Säkerhetsgalan för att ge en aktuell bild av Försvarsmakten och omvärldsutvecklingen samt hur det påverkar totalförsvarets förutsättningar. 

16.30Paus och tid för nätverkande

16.50Aktuella hotbilder här och nu

17.15Föreläsning

17.35Avslutningsföreläsning

18.15Eftermiddagen summeras och avslutas

18.20Prisutdelning - Årets Säkerhetsprofil och Framtidens Säkerhetstalang

18.30Drink och mingel

Med reservation för ändringar!

Information

Konferensavgift

5 100 kronor exkl. moms. I priset ingår eftermiddagens seminarieprogram med föreläsningar och intervjuer samt kvällens festmiddag med underhållning och prisutdelning.

Hotell

Ta chansen att övernatta på fina Hotel At Six där konferensen äger rum. Specialpris för dig som deltar i Säkerhetsgalan är 1 995 kronor/natt inklusive frukost och moms. Du bokar hotellrum genom att gå in på hemsidan www.hotelatsix.com och ange ”FTG19” under ”Bokningskod”.

Bokning

Välkommen med din bokning genom att ringa 08-600 62 00 till Lotta Eriksson eller genom att skicka e-post till konferens@foretagsuniversitetet.se  Du kan naturligtvis också boka dig på hemsidan www.foretagsuniversitetet.se