Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Mats Eriksson är vd på branschförbundet Sweboat, som bistår och ger support till båtbranschen vad gäller marknadsföring, utbildning, juridik och miljöfrågor. De har ca 400 medlemmar runt om i landet. Sweboat genomförde under 2020 fyra utbildningar i ekonomi och försäljning, två i Stockholm och två i Göteborg, i samarbete med Företagsuniversitetet. Och fler är planerade.

Mats Eriksson, Sweboat

- Jag googlade på ekonomi, sälj och utbildning och fick upp många olika utbildningsföretag. Jag hade ingen tidigare erfarenhet av Företagsuniversitetet, men jag hade en känsla av att det var ett seriöst, trovärdigt och professionellt utbildningsföretag och det var ett av de tre företag som fick ge förslag på utbildningsupplägg och offert.

- Det som gjorde att vi valde Företagsuniversitetet som leverantör var att jag fick så bra kontakt med Camilla Godén, som var lyhörd för våra behov och gav oss ett bra förslag på upplägg och innehåll och presenterade två riktigt bra kursledare (som vi hade flera bra möten med under planeringen och som kom och presenterade sina respektive kurser för våra medlemsföretag).

- Kursdeltagarna har varit mycket nöjda med utbildningarna och för framtiden kan vi nu visa på fina referenser och locka fler medlemmar att gå kurserna framöver.

- Vi ger högsta betyg till samarbetet med Företagsuniversitetet. Camilla har varit lyhörd, tillgänglig och snabb. Det har också varit värdefullt att få direkttillgång till kursledarna och kunna diskutera upplägg, nivå och innehåll i detalj.