Åtgärder för att undvika smittspridning

Företagsuniversitetet erbjuder nu åter fysisk undervisning. Detta kan dock ändras med kort varsel om smittospridningen fortsätter att öka och restriktionerna och rekommendationerna skärps igen. Naturligtvis fortsätter vi att arbeta aktivt för att undvika smittspridning och en rad åtgärder har vidtagits för att erbjuda en säker och trygg närvaro hos oss. Vi förutsätter också att våra deltagare och studerande följer de allmänna rekommendationerna.

covid19_image

Företagsuniversitetet tar fortsatt utbredningen av viruset covid-19 på största allvar och tillsammans med kursdeltagare, kursledare och Yh-studerande gör vi vårt yttersta för att viruset inte ska spridas vidare och alla ska känna sig trygga när vi genomför fysisk utbildning på plats i våra lokaler.

Vi har därför vidtagit följande åtgärder:

• Det finns ett maxantal deltagare per kursrum
  • Det finns handsprit på flera ställen runt om i lokalerna
  • Vi håller, som alltid, god hygien i köket och hanterar livsmedel på ett säkert sätt
  • Alla kursledare och föreläsare är väl medvetna om rådande rutiner
  • Alla medarbetare stannar hemma vid minsta sjukdomssymtom

Av våra studerande och kursdeltagare förväntar vi oss:

• Att du bara kommer till oss när du är helt frisk
  • Att du går hem om du börjar känna dig hängig under kursdagen
  • Att du håller avstånd när du talar med andra
  • Att du alltid hostar och nyser i armvecket om du måste
  • Att du tvättar händerna regelbundet och i varmt vatten i minst 30 sekunder
  • Att du använder den handsprit som står utställd på flera ställen i lokalerna
  • Att du respektera regler, tider och har tålamod

Vi hoppas också att vårt stora nätverk - kursdeltagare, kursledare och personal - är fullvaccinerade.

Välkommen till Företagsuniversitetet!