Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Säkerhetsgalan arrangeras av Företagsuniversitetet och Aktuell Säkerhet och genomförs i samarbete med ett antal premiumpartners och sponsorer. Här ser du vilka!

PREMIUMPARTNERS:

bravida_logo_rgb_pos

Bravida Fire & Security är Nordens ledande leverantör av integrerade säkerhetssystem och brandskydd. Med smarta kundlösningar, egen produktutveckling och support dygnet runt kan vi ta hand om kundernas säkerhet. Dessutom hjälper vi verksamheter att hitta rätt säkerhetsnivå till rätt kostnad.

https://www.bravida.se

 

loga t hemsida

Nordic LEVEL Group är en förvärvsdriven koncern som utvecklar och integrerar bolag, med exponering mot säkerhetssektorn. Koncernen är en helhetsleverantör av tillförlitliga och moderna trygghets- och säkerhetslösningar samt tjänster. Verksamheten bedrivs genom koncernens dotterbolag på den nordiska marknaden. Koncernens är verksam inom tre kärnområden: Advisory, Technology och Operations.

www.nordiclevelgroup.com

 

Plegium logo (S)

Plegium grundades med målet att transformera branschen för personlig säkerhet med en serie produkter som med hjälp av modern teknik ökar chanserna att undkomma ett överfall. Alla produkter tillverkas i Plegiums fabrik i Surahammar. Där byggs och testas varje funktion på varje enskild produkt – försvarsspray, Bluetooth, siren och LED-lampor. I dag finns Plegium i 20 länder.

https://www.plegium.se

 

omegapoint-logo-black-1200

 

Omegapoint är ett av marknadens ledande konsultbolag inom cybersäkerhet och cybersäker digitalisering och har c:a 600 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Uppsala, Örebro, Västerås och Köpenhamn. Omegapoint Cybersecurity bygger, managerar och skyddar cybersäkra, skräddarsydda system. Vi stärker även kundernas egna förmågor inom cybersäker digitalisering och cybersäkerhet, som cloud-, applikations- och informationssäkerhet.

https://omegapoint.se

Securitas logo light

Securitas Sverige AB är branschledande inom säkerhetslösningar och har haft en aktiv roll i branschens utveckling sedan 1934. Tillsammans med omkring 100 000 kunder arbetar vi progressivt med att förbättra och utveckla dagens säkerhetslösningar i en värld där riskerna ständigt förändras. Avancerad säkerhetsteknik och personell bevakning är stommen i vår verksamhet och vårt mål är att uppfylla de krav och den trygghet som våra kunder efterfrågar.

https://www.securitas.se

 

Seriline Logo CMYK w iam byline

 

Seriline grundades 1990 och är ett svenskägt företag med fokus på identitets- och accesshantering. Genom att använda den senaste tekniken i kombination med mångårig erfarenhet, har Seriline egenutvecklade programvaror, webblösningar, hårdvaror samt tjänster som förenklar flöden till användarvänliga processer med sekretess och integritethantering av identiteter. En identitet kan exempelvis vara en person, ett chip, ett kort, eller en digital nyckel - alla kräver samma trygga omsorg, precision och säkerhetsgaranti i sin hantering.

www.seriline.com

 

Vesper_Logo_Standard 80procent

 

Vesper Group är ett helsvenskt underrättelsebaserat säkerhetsföretag som jobbar med personskydd i internationella högriskmiljöer sedan 2004.Inom Sveriges gränser skyddar Vesper kritisk och samhällsviktig verksamhet, lämnar rådgivning inom säkerhetsskydd, genomför personsäkerhetsprogram samt utbildar och övar inom resesäkerhet, krishantering, HEAT (hostile environment awareness training) och PDV (pågående dödligt våld). Vesper utför också säkerhetsprövningssamtal, bakgrundskontroller och utredningar.

www.vespergroup.se

 

SPONSORER:

skydd_logo_svart

Tack till alla er för gott samarbete!