Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Säkerhetsgalan arrangeras av Företagsuniversitetet och Aktuell Säkerhet och genomförs i samarbete med ett antal premiumpartners och sponsorer. Här ser du vilka!
 

PREMIUMPARTNERS:

bravida_logo_rgb_pos

Bravida Fire & Security är Nordens ledande leverantör av integrerade säkerhetssystem och brandskydd. Med smarta kundlösningar, egen produktutveckling och support dygnet runt kan vi ta hand om kundernas säkerhet. Dessutom hjälper vi verksamheter att hitta rätt säkerhetsnivå till rätt kostnad.

https://www.bravida.se

 

loga t hemsida

Nordic LEVEL Group är en förvärvsdriven koncern som utvecklar och integrerar bolag, med exponering mot säkerhetssektorn. Koncernen är en helhetsleverantör av tillförlitliga och moderna trygghets- och säkerhetslösningar samt tjänster. Verksamheten bedrivs genom koncernens dotterbolag på den nordiska marknaden. Koncernens är verksam inom tre kärnområden: Advisory, Technology och Operations.

www.nordiclevelgroup.com

 

omegapoint-logo-black-180

 
Omegapoint är ett av marknadens ledande konsultbolag inom cybersäkerhet och cybersäker digitalisering och har c:a 600 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå, Uppsala, Örebro, Västerås och Köpenhamn. Omegapoint Cybersecurity bygger, managerar och skyddar cybersäkra, skräddarsydda system. Vi stärker även kundernas egna förmågor inom cybersäker digitalisering och cybersäkerhet, som cloud-, applikations- och informationssäkerhet.

tps://omegapoint.se

Securitas logo light

Securitas Sverige AB är branschledande inom säkerhetslösningar och har haft en aktiv roll i branschens utveckling sedan 1934. Tillsammans med omkring 100 000 kunder arbetar vi progressivt med att förbättra och utveckla dagens säkerhetslösningar i en värld där riskerna ständigt förändras. Avancerad säkerhetsteknik och personell bevakning är stommen i vår verksamhet och vårt mål är att uppfylla de krav och den trygghet som våra kunder efterfrågar.

https://www.securitas.se

 

Seriline Logo 280

 
Seriline grundades 1990 och är ett svenskägt företag med fokus på identitets- och accesshantering. Genom att använda den senaste tekniken i kombination med mångårig erfarenhet, har Seriline egenutvecklade programvaror, webblösningar, hårdvaror samt tjänster som förenklar flöden till användarvänliga processer med sekretess och integritethantering av identiteter. En identitet kan exempelvis vara en person, ett chip, ett kort, eller en digital nyckel - alla kräver samma trygga omsorg, precision och säkerhetsgaranti i sin hantering.

www.seriline.com

 

SPONSORER:

Mötesplats Samhällssäkerhet

Logotyp_Samsak

 

SKYDD 2024

skydd_logo_svart (kopia)

Tack till alla er för gott samarbete!