Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

 

Maria Holst-Hansen på KPMG gick Diplomerad HR-assistent våren 2017, vi frågade henne vad hon tycker om Diplomerad HR-assistentutbildning och vad utbildningen har gett henne.

"Efter många år i rollen som PA och kvalificerad administratör ville jag vidga mina vyer och öka min kompetens inom HR-området. Kursen Diplomerad HR-assistent gav precis det jag önskade, massor av kunskap inom både regelverk och processer. Blandningen av teori och praktiska övningar gjorde det väldigt roligt och utmanande men också utvecklande. De tre diplomeringsuppgifterna var spännande och satte en seriös prägel på kursen. Jag har fått en djupare förståelse för de uppgifter som finns inom HR och så klart bättre förutsättningar att jobba självständigt. Jag upplever också att jag fick med mig många bra verktyg som jag har användning av, känner mig mer affärsmässig och initiativrik i jobbet nu än tidigare.

Det varma och proffsiga bemötandet på Företagsuniversitetet skapade god stämning och de bästa av förutsättningar för ett effektivt lärande. Både föreläsarna och deltagarna i gruppen delade med sig av kunskap och tog fram det bästa hos varandra. En seriös utbildning och utveckling i ett. Jag har fått mycket kunskap på kort tid och en gedigen bra bas att stå på. Föreläsarna var mycket kompetenta och kunniga och såg till att många av de mest högaktuella och relevanta frågorna inom området togs upp till diskussion vilket var otroligt lärorikt."