Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Nu finns vi i Posthuset

Nu finns vi i Posthuset på Vasagatan 28, mitt i centrala Stockholm. Posthuset är ett ikoniskt hus som de flesta stockholmare och besökare till huvudstaden lagt märke till.

– Vi ser fram emot att flytta verksamheten till ett hus som i mångt och mycket personifierar det som många kallar ”den nya tidens arbetsliv”, säger vår vd Stefan Haglund.

Det stora huset innehåller en kombination av co-working, kontor och konferenslokaler. Företagsuniversitetets utbildningsverksamhet kommer huvudsakligen att bedrivas i 7As stora konferenscenter, en trappa upp i huset. Nu kommer också deltagarna att kunna erbjudas vissa utbildningar i hybridformat.

– När vi flyttar in i september så hoppas vi tillföra Posthuset och den verksamhet som 7A bedriver där ett nav av kunskap, lärande och nätverkande för alla som vill utvecklas i jobbet, säger Stefan Haglund.

Till dig som varit hos oss tidigare och till dig som funderar på att komma till oss för första gången i höst: välkommen att uppdatera din kompetens och samtidigt uppleva ett hus som stod färdigt 1902 och som nu 120 år senare sjuder av 2020-talets arbetsliv!