Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Kick-off, konferens eller möte?

 

Nu kan du utveckla dina affärer i våra lokaler. Under våren 2017 öppnar Företagsuniversitetet sina dörrar för din konferens, kick-off eller möte.

Vi är den perfekta arenan när ni behöver samlas i en inspirerande miljö.

Företagsuniversitetets lokaler och personal får ständigt högsta betyg av de företag, ledningsgrupper och styrelser som besöker oss. Vi är fokuserade på vårt arbete – så att ni kan fokusera på ert.

Vi finns vid Globen i Stockholm, Nordens största evenemangsområde med de fyra arenorna Annexet, Hovet, Tele2 Arena och Ericsson Globe samt världsattraktionen SkyView. Det är också ett av huvudstadens mest pulserande affärs- och nöjesområden. Vi har ett femtiotal restauranger på promenadavstånd och såväl shopping och hotell som diverse aktiviteter på området.

Heldagspaket (all inclusive)

  • Konferensrum.
  • Inspirationsföreläsning (max halvdag) inom ämnen som ledarskap, innovation, prestation och försäljning (bokning av specifika föreläsare/ämnen görs i mån av plats).
  • Lunchpaket inklusive kaffe/te, smörgås, kaka, godis och frukt.
  • Vin/öl/alkoholfritt som avslutning på dagen.
  • Besök på Skyview – attraktionen som tar dig upp till toppen av världens största sfäriska byggnad, Globen. 130 meter över havet har du en utsikt över hela Stockholm.

Pris: 29 750 kronor ex moms.

Pris gäller för upp till 10 personer. Från person 11 till 30 tillkommer 775 kronor (ex moms) per person.

Eventuell resa, hotell och externa aktiviteter tillkommer. Vi hjälper också gärna till med tips på extra aktiviteter som exempelvis bowling eller gokart.

Boka genom att ringa oss på telefon 08-600 62 00 eller via e-post info@foretagsuniversitetet.se – så berättar vi mer om oss och vad vi kan erbjuda dig.