Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Yh-kurs Säkerhetstekniker

YH-KORTKURS Den här CSN-berättigade-Yh-utbildningen, på totalt 12 veckor, riktar sig till personer som vill förstärka befintlig kompetens eller få ny kunskap i en bransch där efterfrågan är hög. Den vänder sig till yrkesverksamma inom exempelvis säkerhet, bevakning och angränsande områden, som elektriker.

  • Lagar och branschkunskap
  • Ellära/svagström
  • Mätteknik
  • Inkoppling och installationsteknik
  • Produktkunskap och projektering
  • Risk- och behovsanalys för CCTV
2188 - Yh-kortkurs Säkerhetstekniker

YH-kortkursen Säkerhetstekniker är en eftergymnasial utbildning för både de som vill förstärka befintlig kompetens och de som vill få ny kunskap.
Genom utbildningens upplägg med två  undervisningsdagar och en självstudiedag under tolv veckor är det möjligt för studerande att fortsatt vara yrkesverksamma.

Den här Yh-kortkursen är CSN-berättigad och genomförs i samarbete med Projsec.

Arbetsgivare kan också möjliggöra och uppmuntra till studier genom att förlägga arbetstiden så att det passar den studerande.

Bevakningsbranschen kan låta sin bevakningspersonal bli säkerhetstekniker och arbeta vidare inom organisationen liksom elinstallationsföretag kan utöka sina elektrikers kompetens till att också kunna säkerhetsteknik.

Utbildningen ger de studerande möjlighet att vidareutveckla sina förmågor för att växa i rollen som installatör eller bidra till ökad kompetens på sitt företag.

Läs mer och anmäl dig här!